"Dar in "wintertime" cum o fi? Si supararea asta are legatura cu 2 femei lesbiene cumva? " interesant. nu am avut aceleasi ganduri ca tine dar uitandu-ma in comeantarii am vazut oameni de-a dreptul idioti. credeau ca melodia promoveaza fete lesbi si sinuciderea. pentru mine mi se pare mai normal ca "summertine sadness" in melodie a fost vazut ca o femeie. daca era barbat deja trebuia sa fie o atractie fizica / sexuala, dar de la inceputul melodiei cand nebuna se invartea cu camera in mana si tu erai "In fata camerei" se intelege ca vroia sa fie un prieten deci se intelege (cel putin pentru mine bre) de ce era femeie. deci partea "lesbi" sper ca ai inteles-o.
cat despre "intelesul melodiei " uite aici un raspuns.
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120729204318AAZjsw6
nu e trisat e totusi mai mult decat altii ( adica nimeni ) au facut . nemultumitului i se ia si ce ii se da
Ps. surprinzator dar mi-a placut melodia. si cum am zis mai sus nu stiu de ce atatia tampiti credeau ca promoveaza suiciderea, eu nici nu prea am dat importanta macar. se vede cat de dusi sunt altii. nu stiu unde gasesti tu melodiile astea ciudate, ma depaseste.
Pai e din cauza ca plangea, suferea si se arunca in gol la un moment dat in clip. Gen te sinucizi pentru ca ti-ai pierdut prietena care era si iubita. Eh, nu poti condamna oamenii pentru ceea ce vad in melodia asta, chiar si daca comenteaza la misto.
Bine, evident ca sunt panarame acele comentarii. Sub nicio forma melodia nu e atat de terminata ca sa promoveze prostii. E chiar placuta la auditie, n-am cum sa nu recunosc. Cantata frumos.
Patricia444 întreabă: