| Șosețică a întrebat:

Daca ai afla ca Guta a murit ce ai face laughing!?

26 răspunsuri:
| Cubulets a răspuns:

Party diseara cine vine?big grin

| elena17pb a răspuns:

As urla de bucurielaughinglaughinglaughinglaughing

| AnaisC a răspuns:

As chema toti prietenii rockeri si as petrece pana la 6 dimineata cu AC/DC, Guns N'Roses si Bon Jovi cu boxele la maxim si cu paharele de Jack aruncate cat colo;)Apoi as continua petrecerea a doua zi si tot asa inca 3 zile;)
INCULTURA A MURIT=))
Bye, bye
www.WarAndRiot.blogspot.com

| Ddeutza a răspuns:

As da petrecere big grin

| analia0103 a răspuns:

As intreba cum!laughing

| Kaname a răspuns:

As petrece un an întreg moartea lui. Urăsc manelele si urăsc manelistii.Nu le doresc moartea dar na.totuși de la o vreme au devenit chiar enervanți. Daca ar muri Guta m-ar durea undeva, scuzați expresia, dar asta e adevărul.

| hh4ever a răspuns:

Nu as face nimic, adica doar pentru ca fac manele nu inseamna ca primatele nu sunt si ele fiinte ca si noi. Totusi mi'ar parea bine ca nu m'ar mai durea zilnic urechile sau alte orificii prin care intra maneaua big grin

| Hokaghe a răspuns:

Petrecere si invit tot orasu laughing)...

| Michelle_5585 a răspuns:

Ori cu el ori fara el!laughing Nu m-ar interesaoh go on. Daca o murit Doamne ajuta si atatarolling on the floor

| GangstaLuv a răspuns:

Ar fi super, nu ma intelegeti gresit nu vreau sa moara, doar ca atunci cand il aud sau oricare alt manelist, imi vine sa sparg televizorul. Oricum nu mai are mult big grin

| Anna04 a răspuns:

As zice: saracii copiii lui(toti 10) si gata adica nu m-as bucura ptk e si el tot un om si nu as face o tragedie ptk nu il idolatrizez

| FackingJungle a răspuns:

HURA! DA chiar ii adevarat sau glumiti sa nu ma bucur degeaba laughing( adc chiar o murit) daca ar muri mas duce cu muzica la el. GUns n'roses sweet child o mine

| Hombre a răspuns:

Mi se fâlfâie, si prietenul meu intra in erectie.

| Andruza a răspuns:

M-aș îmbătaaalaughinglaughing

| ViViDfan a răspuns:

Yahuu. mi-as chema rockerii la o coliva.gen:am mai scapat de un manelarlaughing

| EnterSandman a răspuns:

Stiu si eu, cred ca as pune o intrebare aici pe TPU, care ar suna cam asa, credeti ca odata moartea acestui papagal ***, va muri si toata prostia in Romania?, eu cred ca nu, deci cred ca mar durea in "ass" de moartea lui.

| YaYou a răspuns:

Mash duce cu toti rockeri rapperii si ce nasiba cu toata lumea care e cu noi... langa sicriul lui si am dansa pe muzica rock, house si hip-hop.

| marius577 a răspuns:

Super chestie! De abia astept

| Razvan1807138078340 a răspuns:

Nimic.Nu am nimic cu el.

| th98humanoid a răspuns:

Ar fi cea mai minunata zi din ziata mea!big grin As da o petrecere de 2 saptamani si as pune doar rock! M-as uita doar la stirea asta...Parca si vad titlul: „Guta ucis de o rockeritza din constanta"

| Mary Marry a răspuns:

Nu am nimic cu el... e si el om-fiinta.cred :-b
Dar as da o mica paranghelie! laughing

| JustMelavJustMe a răspuns:

As chema o gramada de cantareti pop si rock in loc de inmoramntare facem "nunta" in loc de manele ascultam rock in loc de coliva mancam tort!\m/\m/\m/\m/!

| NoCharachter a răspuns:

Dau rugaciuni de multumire! Party, urlu de bucurie, Nunta in loc de inmormantare, parannghelie, le fac in ciuda la bocitoarele lui! Macsiim! Cea mai cool intrebare rolling on the floor

| XxSweetDreamxX a răspuns:

As da o petrecere

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Acum mai ramane sa feliem Salamul, muhahahadevil

| cataswat a răspuns:

As afla un in ingroapa, as venii cu prietenii mei, si ne-am pisa toti pe mormantu lui.Adica cum draq ne infecteaza mintiile africanii astea x( sa moara in dumnezo-ul lor inapoi in africa de unde provin!

Întrebări similare