Populara ( nu fac o pasiune dar... daca nu am alta optiune decat manelele ca sunt... )
Populara... sau linistea... sau cantecul pasarilor (ca nu vor disparea).
Da' ce-aveti fratilor cu muzica populara? Daca va rusinati cu faptul ca ascultati muzica populara va rusinati cu faptul ca sunteti romani Fuck off.
Recunosc ca nu mi place muzica populara cu toate ca reprezinta cultura si traditia romaniei.si nimanui nu i mai pasa de chestia asta. s a dus tot ce tine de traditie. si daca ai ales sa compari manelele(o stupizenie mai mare decat orice altceva.sunt dezgustata complet de genul asta muzical. daca pot fi numite asa.) cu muzica populara... atunci poti sa recunosti si faptul ca nu te lauzi cu faptul ca esti roman
Altceva nu gaseai decat populara? cat despre manele nu mai vorbesc...me dezgusta:-&oricum.cred ca polulara
Este deja dureros ca ai asociat muzica populara cu scursura nationala-manelele...
Ziceam si eu asa in cel mai rau caz , mie imi place foarte mult populara ca doar folclorul ne reprezinta tara si zonele
Sigur populara, nu am nimic cu manelele sau cu cei care asculta acest gen dar nici nu cred ca se pot compara cu vreun gen muzical, ar trebui sa existe muzica si manele
Populara sa zicem, dar ma bucur ca nu sunt doar cele 2 genuri de muzica si oricum am inventa alte genuri
Daca as avea doar aceste 2 optiuni as alege muzica populara...nu suport ''MANELELE''...