Chiar te interesează că lumea nu te consideră rocker? Trebuie neapărat să fii rocker că să asculţi rock? Eu ascult rock şi rap [Şi 2-3 melodii pop] dar niciodată nu am zis că sunt rocker, niciodată nu am zis că sunt raper.Nu asta contează, dacă asculţi rock, bravo, dacă asculţi combinat cu alte genuri idem, nu înţeleg ce e atât de interesant să zică lumea că eşti rocker.Nu tot om eşti? Nu tot muzică asculţi?
Ceau!
Un rocker adevărat știe să combine rock-ul cu alte genuri de muzică bună.
Un rocker adevărat nu combină rock-ul cu rap gen Puya, 50 cent, grasu xxl. Un rocker adevărat combină rock-ul cu rap gen Eminem, Veritasaga.
Un rocker adevărat nu combină rock-ul cu pop gen Rihanna, justin biberon. Un rocker adevărat combină rock-ul cu pop gen Ace of Base, Modern Talking, Cher, Maroon 5.
Te-ai prins?
Baftă
Pe mine nu mar deranja deloc, dar daca vreunu daintre noi dam un mesaj cu o intrebare "vreau mel noi" sau "care e melodia" si dau ei click, imediat sar cu mesaje le "voi chiar ascultati din astea" sau chiar te injura, eu in schimb daca vad o intrebare care suna ceva de genu "caut o melodie rock, dar rock din ala cand iti invarti capu sa te zugrumi cu pleata" nici nu intru sa dau nici un msg ca nu ii domeniu meu. Dar ce vrei sa faci fiecare ii liber sa faca ce vrea si sa zica ce vrea, eu ascult aproape orice in afara de rock. O zi buna
Eu ascult ce-mi place.Chiar nu ma intereseaza ce zice lumea pentru ca ascult rock, crunckore, rapp chestii de genu...
Tu asculti ce vrei TU nu ce vor alte persoane! SAu vrei sa fi "cool" ca si altii?
anonim_4396 întreabă: