Sincer eu crd că tot așa ar fi ajuns și cu Cliff, dar totuși n-au ajun s în ultimul hal cum sună din întrebarea ta, comparând cu muzica scoasă în zilele noastre eu nu m-aș văita...
Mie mi se pare ca Metallica e buna cum ii cu sau fara Cliff poate la lumea nu le place sa s-or schimbat stilul si alea alea daca esti fan Metallica nu te plangi si zici ca or ajuns in halul asta si in ce hal or ajuns? acum scot un nou album si fac ce le place Death Magnetic e ultimul album care a fost lansta si mie imi suna a Metallica pe care o stiu
Fratilor cum puteti sa spuneti ca nu a ajuns atat de sus sa va vad pe voi ca ajungeti ca Mettalica.Mult respect pentru ei pentru ca au trecut peste moartea lui Cliff Burton.Nu ca Slipknot care nu au trecut inca de moartea lui Paul Gray.Dar mie tot imi place muzica lor.
Bine ma, copii, adica nu chiar 'in halu asta", dar totusi nu mai suna ca
metallica aia pe care o stiam eu si voi din anii 80'-90', adica, sunt buni intr-adevar, sunt foarte buni, dar parca nu ma mai atinge la fel de mult la suflet ca.And Justice For All, sau Ride The Lightining, aici, zic eu ca am dreptate. Sper sa nu cerdeti ca m-am plictisit de Metallica sau veva, daomne fereste, nu, dar parca ce e dupa'90' nu mai e la fel ca inainte de '90, si de fapt hai sa zicem 2000, ca si anii '90 au fost frumosi din punct de vedere muzical.
FucktheSystem, facand astfel de comparatii, faci o blasfemie, si ai grija ca sunt mana dreapta a Domnului...cum sa compari, ce dracu.dar hai sa zicem, comparativ, da, logic, e mult mai bine decat toata suflarea de rahat a manelelor, justin Gayberilor, hanna h Montana, Selena Fu.tez, si mai stiu eu ce pipita, pitipoanca, parasuta sau gay, transexual.
anonim_4396 întreabă: