| ClairDeLune a întrebat:

Daca exista iubitori de muzica anilor '50, '60 sa ma anunte care e melodia lui preferata. funda:*ma omoara curiozitatea sa stiu daca suntem multi sau putini, pentru ca pe majoritatea celor de varsta mea(20 ani) ii deranjeaza genul asta de muzica

Răspuns Câştigător
| Bogdanux a răspuns:

Anii '50...thinking as zice inceputul de cariera al Beatlesilor si Chuck Berry.

Prin anii '60 deja apar mult mai multe trupe de rock (Pink Floyd, Cream, Black Sabbath, Yes, Grateful Dead, King Crimson).Cam asta ar fi o parte din ce ascult eu.

6 răspunsuri:
| Yonela36 a răspuns:

Shii pe mine ma enerveaza [ 11 anii ] maii bine ascult hip hop [ Nane ] Insaa oricum melodiile trupei Abba. sunt cele mai frumoashee. love struck shii e trupaa vecheehee hee le potii cauta pe youtubeebatting eyelashes Funda :]?

| ClairDeLune explică (pentru Yonela36):

Cauta si vezi in c an s-a format trupa abaawinkingsi apoi compara cu intrebarea mea.si da, si mie imi plac cateva melodii de la nane, dar daca nane e preferatul tau, apai habar n-ai c e aia muzica.

| Yonela36 a răspuns:

Nane canta rap stradal :]] atat timp cat u ascultii muzicaaa ani 50
:]] nu cred c stii ki`nei nanee :]] Stefan Avrem Cherescu;]] degeabaa explic. frate ' la 20 de anii sa ascult muzicaaa lui ceausescuu oh go on

Clar esti prea poata pentru secolul asta.nu te mai obosi sa dai raspunsuri de doi bani la niste intrebari de care n-ai habar.jeeeetttt.

| Yonela36 a răspuns:

Euu inkerkam sa te ajutt baalaughing cocalar. in loc sa spui mersii :j- Shii jet ii zici lu mataa ba cocalaru`lee laughing Retardath mintal laughing oh go on

Vai de capu' taulaughing)tongue