Black Veil Brides. sau orice altă trupă de metalcore, post-hardcore sau mai ştiu eu. astea de se termină în core.
De aia nici nu ştii să-i scrii numele corect. Dar, de curiozitate, ce ai cu Metallica?
Mda...chiar imi place rockul dar asta e rock in stil vehci si nu imip place. Dar tu ce ai cu Black Veil Brides? bine ei chiar sunt praf. dar muzica lor e ok.
Metallica, tataie!
Nu le mai poci tu numele!
Daca nu imi plac am toate drepturile sa le pocesc numele! Le mai bag numele si printr-un!
Metallica nici macar nu e rock, e metal, esti macar in stare sa faci diferenta dintre rock si metal?
Ie ma ai dar totusi metallica ii LEGENDA....sau ce tu asculti bvb sau mai rau: brokencyde?
Iti pasa de ce ascult eu?
Vorbim despre cât de bună e muzica celor de la BVB, în vreo 20 de ani, ca să vedem dacă fac atâta istorie în muzica heavy metal cum a făcut Metallica. Măcar în domeniul lor să facă ceva. Cu toate că, în principiu, metalcore-ul ( sau ce subgen abordează BVB ) e buba metalului, trupa asta îl face şi mai de rahat.
Nu-s eu foarte mare fană Metallica, dar trupa nu merită batjocorită, doar pentru că-i de "stil vechi". Şi dacă-i vechi, ce? Tu asculţi doar ce-i nou? De thrash metal nu-ţi mai spun, că sigur nu înţelegi nimic.
În concluzie, nu ştii nimic despre rock; mergi şi spânzură-te. Consumi resurse degeaba.
Nu dar cum ii messi pentru unii asa ii metallica pentru altii
Ai toate drepturile că eşti ţăran, de aia.
Şi încă ceva prostule, Metallica e heavy metal, căcăciosule, nu rock, boule!
Şi nu e stil vechi, e stil clasic, sugativo!
E o trupă înfiinţată de peste 30 de ani, cretinule!
Vad ca la tine o trupa de heavy metal si una de rock e acelasi lucru.Mai bine taceai. Eu zic sa te informezi in legatura cu muzica buna si sa te lasi de ascultat salam si de frecat parizer.
...Nu era mai simplu să ne întrebi ce trupă nu suferim deloc?
Îs mai multe, dar aleg Black Veil Brides.
Nemuritorii
glumeam, probabil paramore, tokio hotel, savage garden, black veil brides
Mă gândesc că te referi la ceva de rock sau metal. Deşi sunt multe trupe pe care nu le suport, aleg Black Veil Brides. Sunt aşa penibili...
@AbysWallker
Mulţumesc pentru mesajul privat, cap-de-ghindă. Am râs copios. Eşti amuzant tu, în felul tău cretin de-a fi...
Subscriu.
Am uitat sa zic de One Direction, Tokio Hotel, Paramore, 30seconds to mars(cred ca am scris corect),Green Day, Coldplay, Radiohead, Linkin Park, Maroon5.
Slayer pentru prima varianta si Lifehouse la a doua.Una e prea "hard",alta e prea "soft".Si-mi place thrash-ul,dar am ceva cu Slayer, mai precis cu versurile lor, desi line-up-ul trupei, strict pentru profesionalismul lor, e unul din cele mai bune de pe scena metal-ului.
Ciprian964335345 întreabă:
anonim_4396 întreabă: