Poate esti bas, nu poti lua note inalte dar, spre deosebire de altii poti canta note foarte joase, de ce nu mergi la niste lectii de canto, acolo profesorul o sa-ti spuna daca ai talent sau nu. Daca totusi nu vrei sa mergi, alegeti un cantaret cu un timbru asemanator cu al tau si incearca sa-l imiti, fii foarte atent la ritmul si notele pieselor lui si la felul in care el le canta, uite, eu ti-l recomand pe Freddie Mercury, omul asta avea o voce incredibila, daca nu-ti place rockul, gasesti tu altceva.Eu totusi zic ca cel mai bine e sa mergi la lectii de canto, acolo profesorul iti v-a spune daca ai ureche muzicala si, eventual poti sa studiezi si un instrument pentru ca te v-a ajuta mult.Bafta!
Daca chiar iti place sa canti si sa faci o treaba cu muzica, du-te la un antrenor de muzica, canto, orice, el va sti ce e de facut si unde sa te trimita daca nu te poate ajuta el
Uite eu sunt la liceul de muzica pe sectiunea canto si pana acum nici eu nu ajungeam la notele inalte insa acum ajung datorita tehnici... tehnica vocal costo-diafragmala adica sa susti din plamani si diafragma e f greu insa daca reusesti esti un maestru in muzica totul e sa ai de unde invata asta... pupici:* bafta!