| MissAvocado a întrebat:

Daca nu m-am nascut cu voce, adica sa cant bine, ar putea exista niste exercitii ca sa am o voce mai frumoasa? Funda si voturi :* eu cant destul de bine, dar nu pot sa cant o nota sus sad

5 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Poate esti bas, nu poti lua note inalte dar, spre deosebire de altii poti canta note foarte joase, de ce nu mergi la niste lectii de canto, acolo profesorul o sa-ti spuna daca ai talent sau nu. Daca totusi nu vrei sa mergi, alegeti un cantaret cu un timbru asemanator cu al tau si incearca sa-l imiti, fii foarte atent la ritmul si notele pieselor lui si la felul in care el le canta, uite, eu ti-l recomand pe Freddie Mercury, omul asta avea o voce incredibila, daca nu-ti place rockul, gasesti tu altceva.Eu totusi zic ca cel mai bine e sa mergi la lectii de canto, acolo profesorul iti v-a spune daca ai ureche muzicala si, eventual poti sa studiezi si un instrument pentru ca te v-a ajuta mult.Bafta!winking

| Molecula a răspuns:

Daca chiar iti place sa canti si sa faci o treaba cu muzica, du-te la un antrenor de muzica, canto, orice, el va sti ce e de facut si unde sa te trimita daca nu te poate ajuta el

| lolalolita a răspuns:

Uite eu sunt la liceul de muzica pe sectiunea canto si pana acum nici eu nu ajungeam la notele inalte insa acum ajung datorita tehnici... tehnica vocal costo-diafragmala adica sa susti din plamani si diafragma e f greu insa daca reusesti esti un maestru in muzica totul e sa ai de unde invata asta... pupici:* bafta!