Daca nu poti sa canti la chitara, este pentru ca nu stii note, nu stii cum se candt practic, nu ca ai avea degete lungi sau incete.
De fapt, pot canta la chitara si cei care nu au ureche muzicala, dar care stiu notele si gamele muzicale.
Tu nu poti canta, pentru ca nu ai habar de note, d e masuri, de game, de nimic!
Ia lectii cu un profesor de chitara, sa-ti exlice pas cu pas aceste lucruri si vei vedea ca poti canta la chitara.
Sa ai degete lungi mi se pare ca e un plus pentru a cânta la chitară. Poti duce degetele pe freturi mult mai usor, asa e parerea mea, iar daca iti place nu te lasa de chitara.
Apoi urechea muzicală trebuie să stii ca se lucreaza. La fel ca si canalul la chitara, cu au exerseze mai mult cu cât prinzi experiența zi ușurința in a cânta. Ureche muzicală avem cu toții si stii de ce? Daca intrebi o persoană daca ii îi place sau nu o melodie pe care tu i-o arăți, și iti raspunde inseamna ca are ureche muzicală pentru ca stie sa deosebească o melodie ce îi place de una ce nu e pe gustul lui. Persoanele care se pricep foarte bine la muzica nu s-au născut asa, ei au muncit acesta ureche muzicală, și la fel poti face si tu.