Aerosmith, pentru ca au ajuns să încorporeze de-a lungul timpului elemente muzicale de heavy metal, glam metal, etc. Megadeth pentru ca Mustaine e absolut genial (si Metallica au stilul lor, dar il prefer pe Mustaine - parere pur subiectiva). Nu pot alege intre Bon Jovi si Whitesnake imi plac ambele. Iron Maiden, pentru ca s-au mentinut de-a lungul timpului (Guns N'Roses nu mai este de mult ce-a fost odata). \m/ Rock ON
De ce ne torturezi? Tu ai putea spune pe cine iubesti mai mult: pe mama ta sau pe tatal tau? Cum nu cred ca tu ai putea alege, nici eu nu pot alege din trupele astea. Tot de ai scris tu mai sus sunt nume grele ale rock-ului. E imposibil sa iti placa Metallica si Megadeth nu, sau Gun n` Roses si Iron Maiden nu. Stiu ca nu asta e raspunsul pentru intrebarea ta dar, eu nu pot alege.
@LastChance
Tcomai de asta, am vrut sa vad cum reactionati sub presiune >:), daca puneam frifire ca "Iron Maiden sau Jonas Brothers(ca...hai putin respect, si ei sun rock)era al naibii de simplu de ales, de asta ti i-am dat pe cei mai buni.
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
La fel ca si RockIsTheBestForever, imi plac toate trupele pentru ca fac muzica de calitate.
Apropo... de ce ai ales sa compari Maiden cu Guns 'n' Roses? (stilurile sunt diferite).
Eu din aceste formatii ascult doar megadeth-simphony of destruction guns n'roses-paradice city si pootin aerosmith (eu ascult alt gen de rock nu din cel de prin 50 60 70 80 ex disturbed nikelback BFMV black veil brides zebrahead rob zombie breaking benjamin a static lullabay etc.aaa si Bring me the horizon(astia rup tot)
AC/DC pentru ca sunt printre painti hard rock-ului
Metallica pentru ca ei cant de mult timp,iar la The Big Four in Romania Metallica au fost capul afisului nu Megadeath(Metallica este trupa mea preferata, asa ca ce vroiai sa spun)
Bon Jovi pentru ca sunt mai mari, mult mai mari decat Whitesnake
Iron Maiden deoarece sunt o trupa foarte veche care s-a mentinut(si asa cum a spus si DarkSinAngel Guns N'Roses nu mai este ce-a fost)KEEP THE ROCK ALIVE
Nu dau click si nici nu voi da vreodata! Cu muzica ta buna! Aia e muzica? Niste tipii costumatii ciudat, cu freze aiurea care zbiara pe scena si se tavalesc pe jos? Aia se poate numi muzica? Niste satanistii?