| Șosețică a întrebat:

Daca te'ai trezi cu Justin Bieber in fata usii ce ai face?

Răspuns Câştigător
| zacrazy a răspuns:

L-as primi in casa, l-as lega si as cere fanelor sa stranga 5 milioane de dolari ca sa-l eliberez. Pana se strang banii l-as pune sa urle incontinuu, poate i se mai ingroasa vocea rolling on the floor

102 răspunsuri:
| mariusik2012 a răspuns:

Eu sincer as arunca cu bocanci in el laughing

| ArinaMK a răspuns:

Las ucide prin executare

| sabilopod a răspuns:

I-as zice ''frumos'' sa se duca n****i dupa ce l-as intreba ce d***u cauta la usa mea.

| ALEXANDRA1356 a răspuns:

Daca te uiti, toti au comentat negativ.Toti l-ar alunga.toti l-ar impusca.etc. straight face.
Stii, toti spunem asa. Acu pe bune, degeaba spunem noi ca e prst cand il vedem la tv, si in alte locuri.Va garantez ca daca l-ati vedea fata in fata, nu ati rezista. Si eu spuneam la fel.Si l-am vazut in realitate in concert Atena. Si, chiar este adornabil tipu'.
Majoritatea celor care au comentat, au comentat doar sa se afle in seama. nu au spus ce au Gandit.
Si da, am autograf de la Jb! Muriti. happy

| CopiluNebunCuViseColorate a răspuns:

I'asi da cu o tigaie in cap-_-
Nu'l suport pe tipul ala!

| uǝʞɔıp a răspuns:

Ati observat ca toti ati primit minim un stupid... fanele astea

| PredatoR a răspuns:

As aduce kalasnikovullaughing

| Alina_2047 a răspuns:

Oricat de mult nu imi place tot as cere un autograf si as fi bucuroasa [doara e o celebritate, acum fiti si voi sinceri]. Apoi l-as ruga sa imi faca cunostinta cu alte celebritati.

| Șosețică explică:

Eu i'asi da gunoiul sa il duca in locul meu si i'asi tranti usa'n nas laughing

| Șosețică explică:

Geolovesedward-dc fara suparare? ca nu mi'ai facut nimic...si PS il urasc pe asa zisul Justin Bieber...
madutzzaツ- stai linistita ca il urasc cat tine de tare IL DETEST

| Șosețică explică:

Roxana vai ce bine ca il iubesti pe uratul ala in + ca e si LOSER te felicit cu raspunsul tau "destept" si Ms de compliment si cred ca si celelalte fete "nenorocite"care il injura pe "bietul baiat" sunt de acord cu mine...

PS:cred ca esti si putin ANALFABETA laughing du-te in copac cu "Frumosu" tau...si nu uita ca PS-ul l'am scris pe intelesul tau asa mai analfabetic laughing
hai ca abia astept sa imi dai un Stupid
N'ai TUPEU laughing

| Ssshadow a răspuns:

L-as primi in casa si il invit sa ia loc ii dau un pahar de suc dupa care il leg il pun sa caste gura (daca nu vrea i-o casc eu)i-as pune chiparusi iuti in gura dupa care il intep cu acu, il tai cu lama si pun sare, in invinetesc, aduc bada tatalui din masina si ii mai dau vreo doua, il fac sa bea multa apa pana face pe el, il tund chel, ii scot toti dintii( cu patentu) il pun sa inghita sare de lamaie, dupa care il duc afara si pun cainii pe el sal muste putin, strang mîțele si le pun pe el sa-l zgarie, ii mai dau un pahar cu apa (sa nu moara ca vreau sa ma mai distrez cu el)ii pun 2 umbrele si ii dau drumul de pe casa ( nu cred ca il ridica umbrelele) il dau cu sprai paralizant in gura si pe fata (ca sa nu mai poata canta), las fotografia si il pun pe net si la urma ii afum, il pun sa fumeze, sa bea si daca vomita, joc jocul ala cu, cutitul printre degete(nu stiu exact cum se cheama), ii dau cateva sub centura si in final ii dau drumul. rolling on the floor laughing

| bea_6905 a răspuns:

I`as tranti usa in nas. laughing)

| AnaEindragostita a răspuns:

L-as injura

| DrDeath a răspuns:

L-as invita in casa si l-as servi cu ceva, prajituri, suc si l-as intreba ce cauta in Romania.

| Crisu_8081 a răspuns:

M-as descalta de un papuc si as incepe sa i-l ard peste moaca straight face

| Dek a răspuns:

As mai chema un pr de a meu si l-am lua la bataielaughinglaughing
Sincer sa fiu m-am saturat de JB ma enerveaza si ma f*** deja la cap numele asta app toate fetele pe care le cunosk vb despre el :@:@:@

Raspuns final: L-as lua la bataie sau sa fiu mai politicos i-as inchide usa in nastongue

| Stefania_8197 a răspuns:

L-as avertiza ca i-a trecut ora de culcare.

| WinterSoldier a răspuns:

L-as fugari cu o matura pana ajunge la granita dintre Romania-Ungaria.

| AAStar a răspuns:

I-as zice si ca o maimuta e mai destept ca el!

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Eu as chema-o pe LadyJegoasa sa vada cum il omor in foc.
Sadic, dar imi place! Muhahaha!

| PotHed a răspuns:

Ias spune sa mearga acasa ^^

| EuGen_8915 a răspuns:

Mias baga ceva in el da mai bine nu ca iau banlaughing
las lua la bataie bineinteleswinking
niciodata nu strica sa ai o arma la tine
bata de basseball e esentiala in a sparge capul cuiva
otrava, daca preferi stilul vechi
pff, ce imi place intrebarea asta
doar sa fie adevaratalaughingsi sa am cea ce am specificat mai suswinking

| denisinho32 a răspuns:

Las lua in cap cu un shotgun

| Niiinaa a răspuns:

Eu il urasc deci iasi da una si lasi injura de mama lui

| VisătoareaDePeLună a răspuns:

Pai n-as face ceva urat. Ia-si zice asa:
De ce esti aici? Concert in Romania? Se poate ca nici o vedeta n-ar tine un concert in Romania, asta e Romania ce sa facem?
(mi-ar raspunde)
A, ce frumos acum fa-ti treaba si pleaca, si lasi impinge afara si as inchide usa.Pa,
Pa

| Anonymus314 a răspuns:

L-as scuipa si i-as inchide usa-n fata(eventual, o injuratura)

| notsurewhoiam a răspuns:

I-as da un pumn in gura sau l-as scuipa intre ochi ma mai gandesclaughing sa aiba amintirelaughing

| MadnessCaffe a răspuns:

I-as da o perversa ca pe targu' ocna.

| JustMelavJustMe a răspuns:

L'as invita politicos inauntru, l-as pune pe un scaun cu electrosocuri, l;; as obliga sa-mi semeneze in jur de 20 000 de autografe, daca nu ii zbor creieriilaughing))) l'as indopa pana ar incepe sa plange si i-as da cu ceapa pe la ochi... I-as da un pupic si l-as inchita intr-o cutie urmand sa il arunc de pe bloc! tongue Asta doar ca fantezie in realitate. l-as lua l; as gazdui i-as cere sa iesim la un suc si poate un pupic! :*

Întrebări similare