L-as primi in casa, l-as lega si as cere fanelor sa stranga 5 milioane de dolari ca sa-l eliberez. Pana se strang banii l-as pune sa urle incontinuu, poate i se mai ingroasa vocea
Pai simplu...nu deschid usapt ca dorm si nu imi place sa fiu deranjata de nimeni mai ales de bieber
Sincer as chema politia pentru ca imi alca peluza deci aici scrie interzis cainilor vagabonzi XD
Ce reactii negative )) bravo mai asa va vreau)va sustin sincer nu l-as ucide ca mi-e mila de fane))))) o sa planga toata planeta din pacate))). l-as injura in primul rand iar in al doilea rand chem toate fanele si il las acolo sigur nu mai scapa viu)
Sunteti cele mai nenorocite fete ca-l injurati pe bietul baiat sa vii se intoarca de ce ati zis! si tu care ai pus intrebarea de ce ai mai pus-o daca il ursti? esti o idioata si tu si alea care il urasc!
Doamne ce intrebare! Frate ce mare om e ala... OK e dragutz.canta binishor. da exageratiii. E DOAR UN PUSHTY! CE IDOL! PUN PARIU CA E MAI MIK CA ANII CA MULTE DINTRE VOI :d:p Sty ce as face la-s expedia numai decat in California Daca ar fi sa-mi doresc pe cineva in fata usii mele ar fi Aaron Diaz':X:X:X