| Șosețică a întrebat:

Daca te'ai trezi cu Justin Bieber in fata usii ce ai face?

Răspuns Câştigător
| zacrazy a răspuns:

L-as primi in casa, l-as lega si as cere fanelor sa stranga 5 milioane de dolari ca sa-l eliberez. Pana se strang banii l-as pune sa urle incontinuu, poate i se mai ingroasa vocea rolling on the floor

103 răspunsuri:
| andreibubu2 a răspuns:

As deschide si las inpusca in cap

| roby2oo0 a răspuns:

Cred ca as chemao pe soramea si apoi i-as da un pumn

| Alexandra_6314 a răspuns:

Pai simplu...nu deschid usapt ca dorm si nu imi place sa fiu deranjata de nimeni mai ales de bieber

| grapefruit a răspuns:

Pai las pune sa se tunda la chelie ( parerea mea ) laughing happy laughing

| Ddeutza a răspuns:

L'as castra ca sa fie si mai celebru decat elaughing

| anonima98 a răspuns:

I-as tranti usa-n nas XD

| Denisa97_9434 a răspuns:

Sincer as chema politia pentru ca imi alca peluza deci aici scrie interzis cainilor vagabonzi XD rolling on the floor

| LeXx_3565 a răspuns:

Ias zice " stanga-nprejur si mars acasalaughing)"

| justforfun a răspuns:

Ce reactii negative laughing)) bravo mai asa va vreaulaughing)va sustinhappy sincer nu l-as ucide ca mi-e mila de fanelaughing))))) o sa planga toata planeta din pacatelaughing))). l-as injura in primul randlaughing iar in al doilea rand chem toate fanele si il las acolo sigur nu mai scapa viulaughing)

| roxana_1334 a răspuns:

Payy eu cred ca as lesina pentru ca il iubesc!

| roxana_1334 a răspuns:

Sunteti cele mai nenorocite fete ca-l injurati pe bietul baiat sa vii se intoarca de ce ati zis! si tu care ai pus intrebarea de ce ai mai pus-o daca il ursti? esti o idioata si tu si alea care il urasc!

| jesusmylord a răspuns:

Doamne ce intrebare! Frate ce mare om e ala... OK e dragutz.canta binishor. da exageratiii. E DOAR UN PUSHTY! CE IDOL! PUN PARIU CA E MAI MIK CA ANII CA MULTE DINTRE VOI :d:p Sty ce as face la-s expedia numai decat in Californiatongue Daca ar fi sa-mi doresc pe cineva in fata usii mele ar fi Aaron Diaz':X:X:X

| raulmen a răspuns:

Las f. e in gura

Întrebări similare