Minunate melodii! Felicitari pentru postare. O mare voce. In emisiunea de acum saptamani de pe National Tv, a cantat o melodie suprba si plin de energie, intitulata ''Ne invartim''
Daca o ai te rog sa o postezi.
Printre melodiile mele preferate, este si Iubiti si cainii vagabonzi, Maria, O lume minunata, si Sus in deal i-o casa.
Buna!
Melodiile mele preferate sunt Simfonii in natura, Orice ar fi iti doresc fericire si Iubiti si cainii vagabonzi.
Cand aud melodia Simfonii in natura, mereu ma linistesc caci imi plac animalele si natura.
O zi buna!
Toate sunt niste melodii minunate. Dintre acestea imi place foarte mult "O dimineata in culori". Dar imi plac si celelalte. Multumesc pentru ca le-ai postat. Nu le stiam pe toate, dar acum le voi asculta pe toate. Mihai Constantinescu are niste melodii superbe.
Deoarece un caine vagabond a dormit 2 ani pe presul meu, (nu aveam voie sa il iau in casa ) apoi i-am gasit un stapan bun si spre fericirea mea il pot vizita oricand vreau, melodia mea preferata dintre acestea este "iubiti si cainii vagabonzi".