Un om ca el (ma refer ca a avut multi dusmani in "carca") as crede ca si-a inscenat moartea, dar nu a facut asta, sunt multi oameni care seamana, lasati-l sa se odihneasca in pace!
2pac este ucis, impuscat in mijlocu` strazii in Las Vegas! ...Ar fi fost cel mai mare rapper si nu ar mai fi fost rapperi cum is cei de-acum, mai putini talentati...
Eu cred, de fapt sunt sigura ca traieste, sunt mii de dovezi, si au aparut multi cu figura lui 2pac dupa moartea lui.Si-a inscenat moartea pentru ca trebuia sa faca puscarie deoarece a violat o femeie din cate stiu eu si in 2014 cica va aparea... 2+0+1+4=7.Sunt multe vorbe legate de nr. 7 si pe google am vazut o poza cand ii faceau "autopsia":in primul rand, se vde cu ochiul liber ca e o facatura deoarece ranile aratau de parca ar fi fost taiat cu cutitul si s`a spus ca a fost impuscat si el avea un tatuaj pe gat cu makaveli care in poza aia nu aparea.Eu zic ca mai traieste!
E oase si ulcele de mult timp.De ce nu puteti sa acceptai ca un rapper negru a murit? Nu era nici o legenda, versurile lui nu erau geniale, geniul lui s-a contruit exact prin felul morti lui si rivalitatea Coastelor ( Vest & Est ).
Si oricum, apare teoria conspiratiei la ficare moarte a unui mare artist, vezi MJ.
Dear.
2pac e mort.
Pur si simplu.
A fost o mare personalitate, dar ar trebui sa intelegeti asta.
Ati auzit de printul Makiaveli?, In inchisoare a citit nenumarate carti scrise de acest print, care si a inscenat moartea. 2pac posibil sa se fi inspirat dupa el, si ar trebui sa apara din nou in 2014, insa pana atunci pentru noi e mort
Eu zic ca mai traieste, sunt nenumeroase dovezi, video si declaratii a prietenilor, dar care nu isi dau identitatea.
Eu cred ca inca traieste, din ce am vazut in 2pac resurrection mi se pare inscenare. Unii medici ziceau ca e in afara oricarui pericol altii ca e pe moarte; inmormantarea a fost si ea indoielnica... cred ca inca traieste... insa intrebarea mea e: de ce si-ar fi inscenat moartea?
El trebui sa apara prin 2011 sau 2012 oficial. dar a lansat o melodie acum in 2011 in care ne vorbeste despre intoarcerea lui