| Enigma331177 a întrebat:

Daca vreau sa fiu cantareata conteaza faptul ca nu am fost vedeta scolii, ca nu sunt din acea categorie de fete la moda care apar goale prin videoclipuri? Nu am nici "cursuri speciale", am vrut sa dau la un liceu de muzica dar nu m-am dus sa dau proba ca nu aveam pregatire, m-am chinuit cu liceul am facut 4 ani si doar 2 ani sunt terminati desi nu am fost niciodata exmatriculata ci retrasa la sfarsit de an si exmatriculata, pentru ca am fost tinta tuturor barfelor si rautatilor desi stau linistita in banca mea si nu bag pe nimeni in seama, o scoala de muzica nu pot urma pentru ca nu mi-am terminat liceul, am trecut de 18 ani si de cand nu m-am mai dus la scoala am inceput sa invat (de pe internet logic), m-am gandit sa imi fac cantecele pe calculator doar ca nu este simplu fara instrumente reale, nici pe cd nu pot sa le pun (si nici nu este calculatorul meu, si cam "stricat") si nici nu pot avea un serviciu ca nu mi-am terminat studiile si multe cer "cursuri speciale". Trebuie sa fiu vreo anume tarfa siliconata cu ditamai masca pe fata a nu stiu ce bogatas de prin Italia, artist de prin Spania, ca sa fiu luata in seama? Este vreo regula la noi in tara ca sa le facem in ciuda la musulmani? Sau trebuia sa imi postrez pe youtube la 15 ani un cantec in care disper ca sa fiu auzita la 20 de ani? Am fost batjocorita la scoala si nu vreau ca lumea sa inceapa sa barfeasca inainte sa ajung in afara tzarii pentru ca la inceput am vrut sa cant asteptam sa fiu mare ca sa pot face ce vreau pentru ca parintii nu mi-au dat tot ce aveam nevoie, si de asta am devenit si tinta tutror tiganilor care cand se plictisesc vin la mine pe strada si incepe scandalul in fiecare noapte, care nu vreau sa ii car pe la nu stiu ce show sa rada toata tara de cat de proasta sunt eu straight face De la 14 ani mi-au stat in cale, nu pot sa fac nimic ca vin dupa mine, politia nu ma aude pentru ca "politia nu lucreaza pe gratis". De 2 ani am ajuns sa imi povestesc problema pe tot internetul pentru ca de 7 ani nu ma lasa in pace, nu vreau sa ajung sa imi citesc povestea prin vreun ziar... Am stat departe ca sa nu ii car si pe acesti nenorociti dupa mine, am asteptat sa ma lase m-am izolat de lume si numai suport straight face Acum de 2 ani nu am viata si seara incep fetele sa tzipe dupa el la mine la poarta straight face (Nu stiu ce are site-ul si nu stiu in ce hal va "corecta" intrebarea!)

1 răspuns:
| H0p3r a răspuns:

Daca vrei sa fii cantareata urmeaza-ti visul, nu ii asculta pe ceilalti.ei spun de multe ori verzi si uscate, e bine ce faci....nu ii baga in seama, lasa-i sa zica ce`or vrea, tu doar urmeaza`ti drumul pe care il vrei in viata, mult succes!
Si nu, ca sa fii cantareata nu trebuie sa fii o tarfa care apare goala in clipuri si etc etc ...incearca si vei reusi si fara aceste tampenii sa zic asa.