A ales cariera solo.Si a facut foarte bine.Melodiile lui sunt ritmate, foarte bune. Dar duc putin si dorul trupei Ozone .
Si, si .
Dar acum solo se descurca foarte bine, mie cel putin imi place mult de el si consider ca e talentat.
Oricum pacat ca s-a destramat formatia...eu cred ca ar fi avut succes, dar ce sa facem, asta e.
Mi-a placut trupa Ozone, dar si solo a ocupat primele locuri ale clasamentelor muzicale atat din Romania, cat si din strainatate mai ales la inceput.
Ii mergea bine si in ozone, dar se descurca foarte bine si singur, parca mai bine singur.
Nu cred ca e o diferenta extraordinara. Cu siguranta acum canta mai bine pentru ca daca el canta solo cu siguranta a fost nevoie sa lucreze mai mult. Si ceilalati baieti se descurca bine. Imi plac toti. Si Radu si Arsenie merita apreciere.
Imi plac mai mult proiectele lui solo. Nu stiu de ce, dar nu-mi placea mai deloc "O-zone". Avea ceva, ce ma irita la maxim. Poate textele pieselor ("...helo, sunt eu, Picaso, ti-am dat bip si sunt voinic, dar sa stii nu-ti cer nimic..."), care erau/sunau OK, doar daca NU intelegi romaneste (scuza, Dane). Acum in schimb, imi place foarte mult de el, de ceea ce face. A stiut sa-si puna calitatile in evidenta si sa cucereasca aproape o lume intreaga cu piesele lui. Respect!
Ionutzu8855 întreabă: