| DeMentaa a întrebat:

Dati-mi si mie muzica gen emobig grin va rog.

Răspuns Câştigător
17 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

L-as prefera pe Fernando de la Caransebes.

| daniDeeDee a răspuns:

Fie`: Tokio Hotel - Don't Jump

http://www.youtube.com/watch?v=KMIRinlMxdo

| ioana181 a răspuns:

Sunrise Avenue - Fairytale gone bad

| Katiee^^ a răspuns:

@topcat: si daca e pop rock, ce? raised eyebrows a zis cineva ca trebuie sa fie doar rock? thinking

| Marii a răspuns:

Du-te la biserica si asculta o slujba de inmormantare, te asigur ca-ti va placea. happy

| topcat a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=n12cYMGFD7o
http://www.youtube.com/watch?v=ezA5__H8ksA

Probabil astea se incadreaza in genu pe care il cauti, desi sunt mai mult screamo si hardcore. Noh ca am fost la subiect nu am fost rautacios dar incearca sa eviti melodii din astea ca te intristeaza.

| topcat a răspuns:

@daniDeeDee Nu da exemple gresite, TH e pop rock

| DeMentaa explică:

big grin nu nu-s emo ma bucur de viata si nu mi-am taiat venele am pus intrebarea asta ca sa vad cum suna muzica lorbig grin

| DeMentaa explică:

Hello im iraspundet ila intrebare dati-mi muzica

| EUSIATIT a răspuns:

Mai bine te ai duce la biserica. nu esti botezata? mama ta stie ce faci tu? eu nu as aproba intrebarile aceste areferitoare la EMO. dar expertii de ce dati curs intrebarilor acestea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Preferăm să nu dăm nume deoarece putem fi acuzați de crimă.
Tăiați-vă venele în altă parte, vă rog frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=JgGK5GFeUsI&feature=related
Ne si taiem daca vrei, sau ne tatuam taieturi pe maini :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O dar vai

""Tăiați-vă venele în altă parte""

ce sa zic

decat sa va taiati voi ajtea cocalari ca guta si-a ras mustata mai bine ca ei emohappy

si in plus d unde vb asta ca emo iisi taie venele?

oh go on
documentativa in *** si apoy vorbiti

numai mankti ce nu trebuie
happy

pay sunt trupe punk care duk spre stilul emo cum ar fi

fall out boy
good charlotte
Secondhand Serenade - Awake
sum 41

:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Smile, și pentru tine specia asta EMO e deosebită? Stai tu liniștită că luchass ăla nu ascultă nici manele, nici muzică de sinucis, nici nu face parte din vreo specie de genul.
Coeficientul său de inteligență poate mai mult. Al vostru... nu prea.
Și de unde vorba că EMO își taie venele? Dapăi, ne-am dat și noi cu presupusu', vă place să vă chinuiți (că de aici vine EMO, EMO autentic, corciturile nu merită luate în considerare, alea sunt mai nimic decât nimicul), așa că vă tăiați venele. Sau ați avansat la pistol?
Zău acu' Smile, mi-ai adus zâmbetul pe buze. Știi să dai copy/paste, dar nici vorbă să ai vreo tangență cu școala.
Get a life kig, emo kid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Smile, și pentru tine specia asta EMO e deosebită? Stai tu liniștită că luchass ăla nu ascultă nici manele, nici muzică de sinucis, nici nu face parte din vreo specie de genul.
Coeficientul său de inteligență poate mai mult. Al vostru... nu prea.
Și de unde vorba că EMO își taie venele? Dapăi, ne-am dat și noi cu presupusu', vă place să vă chinuiți (că de aici vine EMO, EMO autentic, corciturile nu merită luate în considerare, alea sunt mai nimic decât nimicul), așa că vă tăiați venele. Sau ați avansat la pistol?
Zău acu' Smile, mi-ai adus zâmbetul pe buze. Știi să dai copy/paste, dar nici vorbă să ai vreo tangență cu școala.
Get a life kig, emo kid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista genul de muzicaa "emo ".
Exista : punk si rockwinking.

Întrebări similare