| Crystal1807 a întrebat:

Dati-mi si mie sfaturi pe ce melodii (stiluri moderne de mzuica) as putea face cu colegii mei (clasa a 8a) dansuri... dau funda happy

10 răspunsuri:
| Th3eo a răspuns:

Cel mai potrivit stil de muzica este house. Puteti incerca Alexandra Stan - Mr. saxobeat sau Inna - Hot sau Love

| DeeDee a răspuns:

Ati putea reproduce unul dintre dansurile din filmele cu cheerleaders, bine, fara partea acrobatica. Gen http://www.youtube.com/watch?v=_QMD5uxSqHs mi-a placut foarte mult. Puteti combina mai multe stiluri, inclusiv latino/balet/break dance. De fapt, e si mai interesat daca inglobati chestii noi intr-un stil creativ. Va fi totusi nevoie de ceva mai multa munca.

| Crystal1807 explică:

Imi place lucifer

| SHINeeTaemin a răspuns (pentru Crystal1807):

Oo ma bucur, si mie

| SHINeeTaemin a răspuns (pentru Crystal1807):

Mai doresti?> mai stiu multe

| Yunia_3857 a răspuns:

Anul trecut am facut dansul de la Michael Jackson Thriller. A iesit fain, pacat ca a fost gripa porcina -.-.

| Bendes a răspuns:

Ca dansuri de clasa 8 ca sunteti cu smecheriile Breack dance ma rog cum so scrie sau dansuri freestyle ca melodii house electro...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asi avea niste melodii sa stii! mie imi place la nebunie sa dasnez dar prietenei mele nu! ti-asi recomanda melodiiile : keisha tick tack; inna love; inna amazing etc.big grin