| xdIoanaBuzilaxd a întrebat:

Dau funda! am o voce urata si vreau sa o am frumoasa! ce pot face?

funda

16 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

@marionel daca erai in Bucuresti te scoteam la o bere, dar eu iau o pauza cu berea si beam un ou crud.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Merge si unul de porc, pe gratarwinking

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai talent poti sa ai o voce de privighetoare.Bea oua crude. Unul pe zi. Fara gluma.

| NinaWoolf a răspuns:

sad Unii se nasc fara talent si alti si-l prelucreaza. straight face Chiar asa de rau canti? saddaca te-ai duce la o profesoara de canto sa-ti spuna ce crede happy da eu zice sa incerci happy si daca ea crede ca nu te potrivesti in domeniul muzicii Don't give up! happy mai este o optiune da iti recomand sa nu faci asta ca e periculos, te apuci de magia alba si iti pui dorinte happy da iti tebuie ani sa devi profesionist si trebuie sa ai grija la ce iti doresti happy

| Necunoscută a răspuns:

O modifici pe Pchappy Din câte am auzit se poatewinking

P. S-În viaţa reală? Obişnuieşte-te cu ideeawinking

| jinxx a răspuns:

Canto.

| andr33a_5009 a răspuns:

Mananca oua de prepelita crude

| AlexSadik a răspuns:

Sa mananci ciuburi de sticla de BERGEMBIER (verde) sparte pe pervaz ( neaparat) dupa care fiarta 2 zile la 120 C' (grade) dupa care pune varza peste da-le cu ciocanul si toarna ti in gura dupa care fa ti o poza si posteaz o pe you tube MERGE! garantat incearca...

| ησ мυѕι¢✪ησ ℓιƒє a răspuns:

Lecti de cantowinking

| acdcfan a răspuns:

Sa te duci la cursuri de canto.

| pUpSiQQQQ a răspuns:

Depinde citi ani ai daca esti in perioada adolescentei.atunci nu trebu vei avea probleme cu vocea...La mine prietena a inceput lectii si profesorii i-au spus ca apoi pot aparea probleme, insa ea e cam incapatinata, dar acum are niste probleme...

| Madleneee a răspuns:

Angajeaza un profesor particular la domiciliu [de muzica] si lucrezi cu vocea ta. vei vedea ca in timp vocea ta va fi mai frumoasa!

funda?:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Machiaz-o!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=8p6hn7hR4eM&feature=channel
incearca asta cu ERic sunt foarte bune si folositoare
mananci oua crude:D
si iti alegi niste melodii dar care se potrivesc tie si vocii tale
de ex daca ai vocea subtire nu poti canti o melodie unde canta o voce groasa sau invers
ei bine sper ca te-am ajutat:D

| Ameli a răspuns:

Mananca oua! Fara sa le prajesti sau sa le fierbi!