| klhkhjjhkhklhkjhkjh a întrebat:

Dau FUNDA big grin :X Cunoasteti cumva melodii in franceza sau engleza despre mare? Eu stiu numai La mer de Charles Trenet, dar am nevoie de alte melodii, imi trebuie urgent pentru un ppt despre marea neagra. VA roog

1 răspuns:
| DjSannan a răspuns:

Iata cateva melodii in franceza si engleza despre mare:

"La mer" de Charles Trenet (franceza) - aceasta melodie este una dintre cele mai cunoscute melodii despre mare in limba franceza.

"La mer" de Léo Ferré (franceza) - aceasta melodie este o alta versiune a melodiei "La mer" de Charles Trenet.

"La mer" de Jacques Brel (franceza) - aceasta melodie este o alta versiune a melodiei "La mer" de Charles Trenet.

"The Sea" de Morcheeba (engleza) - aceasta melodie este o balada de dragoste care se desfasoara pe malul marii.

"The Sea" de Ray LaMontagne (engleza) - aceasta melodie este o balada lenta si melancolica care se concentreaza pe puterea curativa a marii.

"The Sea" de Fleet Foxes (engleza) - aceasta melodie este o balada plina de emotie care se concentreaza pe puterea transformatoare a marii.

"Ocean Eyes" de Billie Eilish (engleza) - aceasta melodie este o balada lenta si melancolica care se concentreaza pe emotiile profunde pe care le poate provoca marea.

"Under the Sea" din filmul "The Little Mermaid" (engleza) - aceasta melodie este o piesa animata vesela si plina de viata care se concentreaza pe viata subacvatica.

Sper ca aceste sugestii sa va fie de ajutor!