| noname_1116 a întrebat:

De 3-4 zile cand ma trezesc dimineata si ma ridic din pat si merg spre usa la bucatarie am o durere de vreo 7 secunde in burta si dupa imi trece. In timpul zilei cand stau la calculator imi revine durerea aia in burta tot cam 6-7 secunde si dupa imi trece... cand ies afara sau sunt in alta parte nu mai am nimic, chestia asta se repeta de 2, 3 maxim 4 ori pe zi.

Intrebarea e : Am ceva? Sau poate e de la operatia de apendicita ( am 26 de zile de la operatie big grin ) am mancat in fiecare zi cate o bucata mica de ciocolata... e de la asta? big grin

Răspuns Câştigător
| ale_4786 a răspuns:

Ma gandesc ca cu timpul iti va trece. E din cauza operatiei happy. Nu ai de ce sa-ti faci griji happy.

4 răspunsuri:
| Sἶrenἶa a răspuns:

Daca te duarre in partea apendicitei.cred ca e din cauza ei.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Da mai bine du. Te la doctor.winking

| smolnarkarina a răspuns:

Aaaaaaa...intrebarea ta nu e de aceasta categorie dar oricum as putea zice ca sunt de acord cu @乙ȥăρăċἶTTa.

| Pink97 a răspuns:

Mai bine du-te la doctor se poate sa ti se fi inamplat ceva la operatie. prietena mea dupa vreo 3 saptamana a durut'o rau operatia dar nuh a vrut sa mearga la doctor si ii era infectata operatie pentru ca era alergica la firele cu, care a cusut'o. AI GRIJA!