De vreo 4 ani.Muzica crestina.Dar nu ascult numai asta ascult si muzica pop, dance etc
Nu cred că a fost o zi sau un moment în care să mă decid să ascult ce ascult în prezent. Asta vine pe parcurs.
Când eram mic ascultam rock fără ca măcar să-mi dau seama.
Si apropo, nu orice retardat/a se distreaza la petreceri pe muzica rock. Parerea mea.
Nu ştiu exact.Rock de mică am ascultat, dar nu mult, câteva melodii.Prin a3-a nu aveam laptop şi mi-a făcut o profă un CD cu muzică clasică. Apoi am început să ascult rap.
Acum ascult în general rock/metal(mai în serios de vreo 2 ani) apoi rap şi clasică.
Păi, am aproape 18 ani. Nu prea mă interesa muzica înainte să încep să ascult Nirvana. Deci, cam de 8 ani ascult rock. Acum vreo 3 am început să ascult şi metal.
Eu ascult acum mai mult Dub Step.Ascult cam de 2 ani.Dar...din numele tau inteleg ca iti place rock-ul.Si mie imi placea.Inca imi mai place dar doar unele piese.Rock-ul l-am ascltat cam 3 ani.
Genul meu preferat e Rock (aici intra si Metal si Punk).
Ei bine, acum am 14 ani, si primele formatii pe care le-am ascultat au fost Linkin Park si All American Rejects cam pe la 9 sau 10 ani, deci cred ca vine cam 4 ani de cand ascult Rock.
Acum cel mai mult ascult Metalcore si Deathcore, dar cu astea am inceput doar din primavara/vara anului 2012.
Datorita tatalui meu, de la o varsta foarte frageda ascult Rock(Slayer, Pantera si Judas Priest au fost primele trupe).
Pai sa fiu sincera de 3 ani de cand mi-am luat pc(De tot felul de melodii)