| gorlan a întrebat:

De cand rock-ul este satanist?happy Inseamna ca toata lumea de traiau in anii 60 - 90 au ajuns in iad nu?laughing (sunt ateu nu cred in prostii dar pentru voi credinciosii) Stiti ca numai la noi in romania se spune ca rock-ul este satanist? Si numai voi fetite proaste fara creier spuneti asa ceva care stiti numai justin gayber si alti prosti, stiti ceva cine asculta justin gayber ajunge 100% in iad pentru ca este un shemale (stiti voi ce inseamna) nu numai ca e gay dar are si voce de fetita si ce mai contine un "shemale" happy Deci fetite proaste va rog sa va abtineti prin a zice ca rock-ul este satanist si daca rock-ul este satanist inseamna ca voi sunteti proaste/prostihappy

7 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Nu, nu se spune numia în România, crede-mă e un fenomen extins, un stereotip.
Și să fim serioși există melodii cu mesaje satanice, cu și despre satana, acum depinde deacă te influențează sau nu, fiind atee mă lasă rece orice mesaj satanist, nu-mi fac griji că o să ajung în iad sau alte tâmpenii.
http://www.youtube.com/watch?v=LoEy97UruGU&feature=related

| Sἶrenἶa a răspuns:

Mda...intr-adevar, toate pisatele din ziua de azi spun ca rock-ul e satanism. Ele n-au nici o idee ce este muzica adevarata. In fine...eu incerc sa le ignor.

\m/

http://www.youtube.com/......ttp?/watch

| Paulla a răspuns:

Încă nu te-ai obişnuit cu faptul că majoritatea cretinilor pun rock-ul în aceeaşi oală satanismul?
Nu-ţi bate capul cu ei decât dacă te plictiseşti şi vrei să-ţi baţi joc de cineva, că oricum nu scoţi nimic bun de la ei.

| shadovv a răspuns:

Orice gen de muzica care nu contine mesaje bune din punct de vedere etic este de natura "satanica". Deci house, pop, hip hop, etc. sunt in general negative. Desigur exista si exceptii.
Studiati filozofia si etica muzicii si apoi comentati.

| Necrophagist a răspuns:

Rockul cu influente satanice sau nu,nu te influenteaza, depinde cum primesti o informatie, daca o mentii la stadiul asta sau o pui in practica.Depinde de afectivitatea ascultatorului la versuri.Lasa-i pe cei mai inteligenti ca tine sa catalogheze prostia asa usor

| Чернобыль a răspuns:

Si eu ascult rock si metal si nu cred ca inseamna muzica satanista!
Si nu stiu acele fetite proaste cat il urasc pe justin gayber!
Sa moara el in iad, cu toti fanii lui!

| dreamhigh a răspuns:

Pai,definitia la "Rock" nu este cuvantul "Satana". Bineinteles ca pentru unii e logic ca da. Eu NU ascult rock,dar am o prietena care asculta melodii gen Rock, Dubstep, DNB.etc.