anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva luni (mai exact de 3) imi suna telefonul cu melodia "Bob Taylor & Alessia - Deja vu" happy eu am gasit-o pe net cu mult timp inainte sa apara la tv. si acum, de curand, am vazut videoclipul, insa vocea feminina schimbata si numita "Bob Taylor & Inna - Deja vu" (insa Inna nici macar nu apare in video...), sincera sa fiu varianta pe care o am eu suna mult mai bine (parerea mea.) insa dc au schimbat vocea? exista 2 variante?
Si cu melodia "Se Thelo" este cam acelasi lucru, am vazut aceeasi melodie in 2 variante. una cantata de Kristine si alta de 2 fete... straight face Mie sincer mi se pare o tampenie. Kristine isi facea publicitate cu melodia ei. acum apar astea 2. si aceasta are 2 variante?

Răspuns Câştigător
| viki a răspuns:

Da,"deja vu" de 2 ori.laughingE mult mai frumoasa melodia care ai gasit-o tu, adica cu Alessia.
Si Kristine canta mai bine melodia"se thelo" decat Roller Sis.happy

5 răspunsuri:
| Bishop a răspuns:

Intradevar sunt 2 variante "Deja vu" una cu Alessia alta cu Inna.
Cat despre "Se thelo" n-ai dreptate. "Astea 2" se numesc Roller Sis si este melodia lor, nu a lui Kristine, Kristine isi face publicitate pe melodia lor nu invers. Roller Sis au fost descoperite de unul din baietii de la Ackcent, si tot el le-a facut piesa, daca asculti cu atentie linia melodica o sa vezi ca e asemanatoare ca cea de la "Stay with me" (Akcent).

Răspuns utilizator avertizat
| spiritul a răspuns:

Mai exact in a 4-a luna iti va suna in a doua varianta