| AlexaBaii a întrebat:

De ce a murit Freddie Mercury?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Din cauza SIDA, dar asta nu ii stirbeste din activitatea legendara.Idem @TheClimb

| LastChance a răspuns:

De sida.

| madawmp a răspuns:

De sida...erA gayut happy

| aumih16 a răspuns:

Cantaretii de legenda nu mor niciodata! raman acolo! in hall of fame! da a avut sida! boala de care a murit pe 24 noiembrie 1991! s-a chinuit cu boala din 1989! si a rezistat pana la acea data! cand a murit! oricum pana in 1988 cel putin era sanatos tun! a povestit chiar brian may! chitaristul trupei ca statea la masa! si i-a aratat! freddie mercury piciorul care ii era mancat pur si simplu de boala! doar jumatate! nu tot piciorul! desigur! in fine s-a scuzat apoi freddie mercury! fiind un gentleman! spunand zicand iarta-ma ca ti-am aratat piciorul! nu voiam sa ti-l arat! dar avand in vedere ca esti prietenul meu! am facut sacrificiul asta pentru tine! groaznica boala sida! si astazi cati oameni nu mor din cauza asta! acum sunt multi cantareti legendari in ceruri elvis presley! whitney houston! michael jackson! prince! david bowie! george michael! chiar si monserrat caballe! cu care a cantat barcelona! acum are norocul sa ii cunoasca mai bine pe cei pe care nu a apucat sa ii cunoasca mai mult! dupa moartea sa! brian may mai mult i-a zis spus lui freddie mercury ca nu il deranjeaza absolut deloc ca mi-ai aratat piciorul bolnav! ma deranjeaza doar durerea pe care ti-a cauzat-o boala! dar freddie mercury nu a murit doar de sida! ci si de pneumonie bronhiala! sau in urma ei!

| Fawkes a răspuns:

SIDA.Culmea,a murit la o zi dupa ce anuntat ca are SIDA...

Întrebări similare