Salut :*
Deci andy sixx nu si-a pus lui numele Black Veil Brides, numele asta e a formatiei.Foarmatia are 5 membri: Andy(vocalist),Ashley(bass,baking vocals), Jinxx(chitara), Christian Coma(tobe).
Andy e nascut pe data de 26 decembrie in Milwuaki, Wisconsin.
Trupa Black Veil Brides s-a format in 2006 in Cincinnati/Ohio.
despre intrebarea ppusa de tine, sincer as vrea si eu sa stiu de ce au numele asta Black Veil Brides.Dar cred ca numele asta este datorita faptului ca Andy e ateu, deci poate ca numele asta e legat de religia lui ateista
O zi buna!
[p.s. si EU sunt fan BVB] :X
Ateii nu cred in Dumnezeu nici in fenomenele paranormale sau in alti zei.cica s-ar asemana cu religia noastra.
Pff ateismul nu e o religie, e o conceptie, iar ateii tocmai ca nu au o religie, ei refuza sa creada in veridicitatea oricarei religii! Ei nu cred in nimic! Sa incepem cu niste definitii din Dex:
ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus.
ATEÍSM s. n. Negare a existenței lui Dumnezeu și a oricărei divinități; concepție care se bazează pe această negare.Concepție materialistă care respinge religia, credința în supranatural și existența oricărei divinități, a miracolelor și a vieții de apoi; negare a lui Dumnezeu.
Iar despre denumirea trupei Black Veil Brides (care ar insemna ceva gen "mirese cu voal negru"), am gasit ceva pe un site care cica ar fi cules dintr-un interziu de-al voaclistului trupei (Andy Sixx) : Se pare ca Andy a facut parte dintr-o familie catolica foarte religioasa, desi el acum este ateu(am zis mai sus ce inseamna) si chiar a urmat o scoala catolica atunci cand era mic. In religia catolica, cand o femeie renunta la toate placerile vietii pentru a deveni o calugarita, ea este numita "mireasa cu voal negru" conform termnenului in engleza care este "black veil bride". Aceasta inseamna ca nu se mai poate bucura de simplele placeri pacatoase trupesti, intrucat s-a daruit complet lui Dumnezeu, fiind mireasa lui Dumnezeu. Andy s-a gandit ca ar fi un nume creativ pentru o formatie rock/alternativ, pentru ca semnificatia lui este in contradictie cu obiceiurile unei trupe de genul lor, care promoveaza placerile vietii(chiar la extrem), libertatea de a face ce vrei si dupa parerea mea chiar o atitudine usor cinica cu tendinta satanista, total opusul unei vieti linistite, cumpatate si cufundate in religie precum a unei calugarite. Deci i s-a parut ca numele asta ar avea un efect interesant de antiteza.