E alta generatie, acum mergem in cluburi e alta moda. Rock-u sa pierdut pe drum asa ca dam replay la '' Inna''.
Pentru ca este tot mai multa prostime care asculta cretinisme ca ai seu ti pegu, chucha mucha, cerep si mai stie dracu.sa asculti muzica extrem de slaba pentru retardati in una din cele mai urate limbi ca cea braziliana, portugheza si alte ciudatenii e de-a dreptul ridicolului.recunosc ca nu sunt fan rock dar au fost si sunt foarte multe formatii de o calitate incontestabila incepand cu anii 70 si pana astazi.eu ascult in functie de stare mai multe genuri de muzica daca sunt facute cu bun gust. exclus manelele.alta categorie tampita.si sunt in asentimentul cuiva care a scris mai sus ca dupa incepand cu anul 2000 s-a si produs foarte putina muzica de calitate.in toate genurile.eu am colectiile mele si ascult aproape numai muzica din anii 8o si 90 care au insemnat si varful muzicii de calitate.din pacate azi predomina prostia.
Bunăă
ar fi o grămadă de motive
dar principalul este că s-au inventat aşa zisele manele, eu consider acest gen o incultură... şi nu poţi să spui că după anul 2000 nu a fost muzică de calitate pentru că a fost şi este... principalul motive e aşa zisa ''manea''
o seară plăcută!
Pentru ca niste retarzi au hotarat ca manelele electronice adica muzica house merita sa fie fie ascultata, pentru ca au aparut niste artisti de tot rahatu pe care turma ii asculta cu mai mare placere, fiindca lumea refuza sa gandeasca din punct de vedere muzical.Acum oamenii numesc manelele un gen muzical pe cand alea sunt o voma de incultura, si te mai miri de ce a ajuns lumea asa. Oricum vad ca lumea alege sa fie asa, deci n-ai ce face.
Sa nu generalizam. Eu am 13 ani si ascult trupe ca Metallica, AC\DC, etc. Dar majoritatea copiilor, da asculta ceva ce ei vor sa numeasca muzica, dar din pacate nu este.
Ma refeream la faptul ca nu toti s-au prostit. Marea majoritate, dar nu toti. Si iti dau perfecta dreptate oamenii nu mai apreciaza muzica buna.