Ce tie nu iti place altuia nu ii face
Cum ar fi daca toti am considera ca ce ascultam noi e cel mai tare si merita sa fie cel mai tare, si ca restul e prostie
Adevarat, fiecare asculta ce vrea, dar cine te pune sa comentezi aiurea pe aici? Daca asculti manele, felicitari, dar asculta-le si lasa-ne pe noi in pace. Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea, asa cum ti-ai zis-o si tu despre pitzipoancele alea (aici suntem amandoi de acord). In partea cu manelele nu sunt de acord cu tine, fiecare asculta ce vrea si ce ii place, fara sa vrea sa ii influenteze pe altii. Personal cand ii vad pe aia cu 2 clase si "fara numar fara numar" saci de bani, imi vine sa vomit Derye are dreptate, sincer acum, in legatura cu rock-ul. Nu e vorba ca ce ascult eu (rock) vreau sa fie cel mai tare si sa il asculte toti. Putin imi pasa de altii. Fiecare asculta ce ii place, tu ai zis-o cu gura ta, asa ca te rog nu mai comenta. Daca te uiti mai bine la ceea ce ai scris, vei vedea ca ai scris doar ca sa te afli in treaba, ca sa te contrazici pe tine insuti. Eu nu pot intelege astfel de oameni. Felicitarile mele ca asculti manele, acum ura si la gara. Nu trebuie sa ne jignesti si sa ne dai stupiduri pentru ca avem alta parere. Muzica adevarata este apreciata de oamenii care stiu sa o aprecieze. Pitzipoancele, rap-ul lui Puya sau alte comerciale de-astea sunt zero pentru muzica adevarata. Dar, fiecare asculta ce vrea, insa fiecare are dreptul sa isi spuna parerea. Hai bafta.
Mie una mi-a placut foarte mult Michael Jackson, pacat ca a murit.
Si mai sunt artisti care chiar ca au talent(Madonna, Beyonce etc)
Este adevarat ca lumea este invadata de vedete care le plac mai mult adolescentilor.
Si eu m-am saturat de atata Hannah Montana si Justin Bieber in toate revistele.
Cumperi o revista sa vezi ce este nou, despre diferite vedete, dar in revista numai Biberon si Cyrus vezi.
Daca aia se duc pana la magazin, trebuie sa se scrie un articol despre ei, ca vezi tu, sunt si ei vedete.
In rest cu Lady GaGa, nu comentez de ea, pentru ca fata are talent, are voce, este adevarat ca se imbraca foarte excentric, dar este o cantareata, cum ai vrea sa apara pe scena, in pantaloni de pijama? Atunci nu cred ca ar mai fi cineva interesat de ea.
Eu una nu ascult muzica din Romania deloc, pur si simplu nu imi place.
Sunt aiurea toti DJei astia care ies peste noapte si fac o melodie si un clip cu una care isi da botul cu luciu, si gata sunt vedete si ei.
Eu cel mai mult ascult:Michael Jackson, Beyonce, Lady GaGa, Adam Lambert, Rihanna, etc am amulti cantareti favoriti.
Astia din Romania mai au mult de invatat de la artisti din afara tarii.
Ca instrumentatie, voce si reprezentatie, rockul e cu mult peste manele. Daca asculti o manea, le'ai ascultat pe toate, dar in rock sunt peste 240 de genuri, care la randul lor, majoritatea au alte subgenuri.
Ne spui noua ca "de ce criticam manele"... dar tu de ce o critici pe Lady Gaga? Doar pentru ca nu iti place TIE inseamna ca e naspa? Ei, ma, tu esti naspa, si invata sa scrii, habar n'ai sa te exprimi coerent.
Nu inteleg nimic din ce ai scris, pentru ca nu vad nicio virgula si niciun punct, nu mai spun de alte greseli de ortografie.
Eu te rog frumos sa nu mai fii atat de rau!
Problema este ca manelele ne fac de rusine! Ne reprezinta prost!
Si te rog lasa-ti gura acasa, eu nu o apreciez pe Lady Gaga, dar nici pitipoanca nu o fac! Are voce si...
Ia o garte de limba romana, vezi ca pe acolo pe unceva gasesti si niste gramatica, apoi reciteste-ti textul si vezi ca iti lipsesc niste semne de punctuatie(sti tu prin unele carti apare aleatoriu cate un punctulet si o virgula prin text), acorduri (legatura dintre cuvinte)... si altele "care este".
Cred ca aceste lipsuri se datoreaza marilor clasici in viata Guta, Salam si parca mai erau niste printi si printese de aur.
Asculta Guns N' Roses, Metallica, Iron Maiden, Nirvana etc. daca nu vrei sa fi considerat cocalar!
Nu stiu ce vezi la manele care sunt niste melodii de... Auzi numai de bani de femei altceva nu auzi la ele asa ca din partea mea manelele pot sa se duca d... i
Tu ai dat "stupid" tuturor pentru ca nu ti-au convenit parerile lor dar aceeasi parere o am si eu despre tine si despre manele esti un i***t care stie doar sa criticedar nu se vede pe sine daca toata lumea ar fi ca tine, ce s-ar mai alege de noi oamenii, cat de cat normali? eu zic sa ai grija cum vorbesti pentru ca intr-o zi cineva s-ar putea sa nu suporte insultele tale e doar un sfat prietenesc