Pentru ca cocalirii, rromii si altii asta asculta, de asta.Mie nu imi place acest gen, dar no ficeare cu placerile lui, cu gust sau fara gust.
Ma fata tagan esti tu! mie imi plac manelele pentru ca imi linistesc sufletul si ma linisteste... imediat sari ca cocalari, tagani asculta manele...
Pentru ca asta e eticheta universala in societate a manelistului. Ca e cocalar. La fel cum ai spune ca si un rocker e satanist.
Gasesti cate un sambre de adevar in ambele cazuri (bine, faza cu satanismul nu vad de ce ar fi rea, ca e doar o banala religie, doar ca animalul simplu de rand nu poate intelege asta), da' asta nu inseamna ca se aplica la toti adeptii genurilor respective.
( Si ca tot vorbeam de cocalari, gasesti cate unul in aproape fiecare gen de muzica. E omul ala care se imbraca kitschos si da muzica tare. Asta e cocalarul prin definitie, nu se trage decat din manele.)
Deoarece manelele nu sunt o muzica culta pentru oamenii inteligenti sau pentru oameni culti si majoritatea,, cocalarilor''(in termeni populari)asculta genul asta de muzica.
Nu cocalarii sau țiganii ascultă, ci cei inculți. Versurile acelor cântece sunt jalnice. De aceea nu sunt apreciate. Ascultă o melodie rock (de calitate) să vezi ce înseamnă muzica.
Ma omule nu am spus ca esti tigan, am spus ca tiganii asculta in general manele nu te-am facut pe tine tigan, si nu am sarit, tu ai vrut o parere eu ti-am spus-o.Imi pare rau pentru tine ca ai inteles altceva.
OMG OMG OMG Ști cine e. OMG OMG OMG *moment de fană nebună*