Pentru ca e asociata inevitabil cu rockul.Multi non-rockeri considera Metallica trupa fanion a intregului gen.Si un cocalar cand injura un rocker,il face satanist si injura de Metallica.
@FucktheSystem: Nu sunt cu mult mai inaintati in vechime decat Megadeth.
Probabil din cauza ca au niste melodii legendare,pe care le asculta oricine,fiindca oricat de idiot,narrow-minded, si retardat ai fi, Nothing Else Matters si Fade To Black iti plac oricum.Plus ca asa cum a zis si FucktheSystem au o activitate indelungata.Dar nu am cum sa le omit talentul, care pe veci va ramane in top10 trupe rock, poate chiar si ceva mai sus.Plus si ca Metallica e cea mai cunoscuta trupa rock, orice-ar fi.Pace!
Metallica e cunoscută și apreciată cum e și normal pentru muzica ei.
Oricum, când zici rock orice necunoscător o să-ți zică Metallica, pentru că oricâtd e puțin informat ai fi de Metallica tot ai auzit, este cum ar fi emblema unui gen de muzică deci e normal că-i cunoscută.
Poate mai e cunoscută și datorită duratei de timp decând cântă dar și pentru că fac parte din „The Big Four".
Ce au special față de alte trupe? Față de trupele de alte genuri sau cântăreții cred că nici nu trebuie să mai comentez, diferența e considerabilă și evidentă.
De ece mai specială față de latre trupe thrash? Probabil vechimea.
Mie imi place Metallica dar sincer, este o trupa supraapreciata. Nu stiu de ce, probabil din cauza numelui [Metal- Metallica]. Sunt trupe mult mai bune decat Metallica.