Nu Stiu. sunt urate! funda`` nu stiu cum sa scapam de ele au ajuns si in America! funda?
Din cauza cocalarilor...
Si pentru ca nu au mai avut ce inventa...Au inventat manelele.
ăăăăăăăăă
*se strofoacă să găsească un răspuns inteligent*
A! Să se dea alţii mari si tari că au mai multe, cred.E cel mai logik.
Sa intrebe prostii ca tine...hai sa fim seriosi! Daca nu iti place...nu asculta in p**. Da? Acuma stiu ca o sa imi dati Stupid si Nefolositor dar stiu: ADEVARUL DOARE!
Din cauza ca niste "inteligenti"(sa nu le spun pe nume) si-au dat seama ca fiecare are muzica lui asa ca s-au gandit sa o faca si ei pe a lor. Au luat influente din stanga si din dreapta au mai adougat cateva grama (pardon tone) de prostie si BOOOMM! Asa s-au inventat manelele.
Klaus, nu a spus neaparat ca nu ii place sau ca ii place. A intrebat doar de ce s-au inventat. Si precum ai spus si tu: daca nu te interesa intrebarea aceasta si nu aveai de gand sa ajuti de ce te mai obosesti sa dai raspunsuri tampite? Nu cred ca sunt singura care e de acord.
Pentru ca atunci cand ne sta voma in cat mie si lui Apache sa o scoatem mai usor...mai e si varianta cand stam pe tron si nu iese nimic;)
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Din același motiv pentru care există muzică de cocalari precum house, rap comercial etc. Ca să prostească populația Terrei.
Baftă
Pentru ca exista cocalari si pitipoance. Fara cocalari=fara manele.
Iti imaginezi cocalari rock ?
Aaa, da, si @xcel9:manelele nu au ajuns in america "
Incearca tu sa canti manele in engleza