Ia stai asa:-?
Tu esti duduia care cerea melodii "thari" sau ce dracu' cerei tu acolo.
Pai nici nu ma mir ca ti se par tari?:-?
Fall Out Boy cum ti se par, ai?:>
Da, hai sa-ti raspund la intrebare cu 2 intrebari:
Tu de ce crezi ca se duce dracu' rocku'?
Siii...
De ce naiba te mai dai "roacherita" daca tu habar n-ai de acest stil muzical(nu mai zi ca ai ca mai rau te faci de ras).
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Si mie dar in special de Andy imi place.in legatura cu intrebarea ta sa stii ca nu toata lumea uraste asemenea formatii si asemenea persoana insa majoritatea sunt fani gen Jb, Selena Gomez Hana Montana si doar ptc stilul lor este diferit mie mi se par tari :d
Eu nu ii urasc. Imi place o singura melodie de la ei. Sutn sigura ca sunt oameni de treaba dar muzica lor pur si simplu nu ma incanta.
Cine ti-a zis ca ii urasc?. Adica trebuie sa recunosc ca nu mai ascult rock,ci rapp,dar n-am spus ca ii urasc, si de fapt n-am auzit pe nimeni in afara de mama sa zica, ca melodiile lor sunt pentru handdicapati si drogati..Si in primul rand multi se sperie cand ii aud pe aia tipand asa ca...
Tu aia care iubesti paduchii aia numiti Tokio Hotel, neah...rockerii adevarati acre stiu ce este muzica nu se baga la asemenea gunaoie ce se numesc adevarati rockeri si vor sa mai primeasca si credite.
Da de unde sa stii tu ce este rock'ul?:-JDoar esti fan Tokio Hotel, nu? De ce dracu' am mai scris ecva legat de tine, numele tau spune tot.
@WarAndRiot Dar despre piesa "A Devil For Me" ce parere ai? Sorry, trebuia sa intreb. Acum ma simt ciudat ca imi place. ma simt naspa. Great.
Eu nu ii urasc,imi plac unele melodii.Dar,totusi,fara intentia de a fi rautacioasa chiar deloc,daca vrei intr-adevar sa asculti melodii bune,rock pur,incerca sa cauti Guns n' Roses,Aerosmith,Nirvana,Scorpions,Bon Jovi,Black Sabbath, Led Zeppelin, etc...Crede-ma,nu sunt singura care ti le-ar recomanda.
Nu are nimeni nimic cu tine ca asculti BVB sau Tokio Hotel.De ce ar a avea? Si eu ascult Tokio Hotel,ma pot numi chiar o mare fana, dar ascult si trupele mai sus mentionate, pe langa multe altele.Incearca sa ''deschizi urechile'' si sa vezi diferenta dintre BVB si Aerosmith,de exemplu.
Acuma, va rog, nu-i sariti fetei in cap ca asculta BVB si Tokio Hotel.Si nici mie,va rog!Daca omu' vrea sa asculte pop,asculta pop,daca vrea sa il asculte pe Florin Salam,il asculta pe Florin Salam, daca vrea sa ascult BVB, asculta BVB.Nu vreau sa supar pe nimeni cu raspunsul meu, dar nu mi se corect sa-i reprosati ca de ce ii asculta. Poate ea asta vrea sa asculte acum, BVB.Mai tarziu poate isi va schimba parerea si va asculta...ce stiu eu, Eminem.Asta nu e un motiv de repros.Stiu,fiecare dintre voi si-a spus parerea,dar poate ea s-a simtit prost cand a citit, nu credeti? Eu stiam ca trebuie sa raspundeti la intrebare, nu sa va legati de utilizatorul respectiv.Lasand asta la o parte,va rog, nu va suparati pe persoana mea!Ca si voi, mi-am scris si eu parerea...
@disconnected
Pai decat sa te simti naspa nu mai bine te dai tu pe rock adevarat
Stiu melodia...rock comercial si trupe precum Fall Out Boy,miresele astea negre sau cum dracu' le zice, Tokio Hotel, Paramore sau mai stiu eu...de asta se duce dracu' tot rocku' si suntem catalogati drept "satanisti" si muzica proasta.
Celor care nu ii plac pot sa se duca sa se impuste...sau sa nu mai comenteze fara rost, Ador trupa si il ador si pe Andy.
Celor care nu le place sa se ia de mana si sa-si crape capu cu toporu. Black Veil Brides este cea mai tare trupa iar Andy il ador e foarte tare
Nu se duce dracu rockul atunci cand se va duce dracu peste65% din populatia lumii va asculta rock asa cum s-a inamplat in urma cu cativa ani cu rapul
Eh, nimeni nu poate fii placut de toata lumea. Mie una mi se par super si le ador melodiile. Asta e, nu toata lumea are aceleasi gusturi.
Eu una nu ii urasc. de fapt eu ii ador! mai ales pe Andy. insa unii idiioti nu ii suporta fiindca sunt gelosi pe ei sau din alte motive de genul ca bvb is satanisti dar ei nu sunt si e doar o aberatie. si cei care ii urasc pe ei mai bine s-ar spunzura singuri inainte sa o fac eu. si am vazut ca ai primit unele raspunsuri dela idioti care pe mine m-ar face sa ma simt destul de naspa dar ei habar nu au despre nimic. nu trebuie sa le placa bvb fiindca nimanui nu ii place totul, dar nu trebuie sa ii jigneasca pe cei care ii asculta doar fiindca au alta parere!
ToxicKiss33 întreabă: