| vivalavida a întrebat:

De ce imaturi care asculta thrash/black/metalcore/death metal rap/hip hop condamna toate celelalte genuri cum ar fi pop, muzica clasica sau muzica populara? de obicei din motive cum ar fi" nu e destul de heavy","nu au nici un talent" sau" e muzica pentru fatalai" dupa parerea mea toti cei care fac lucrurile astea au mintile foarte inguste si sunt imaturi o da si au mintea foarte intunecata

15 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu e adevărat ce spui.Fiecare cu muzica lui, e normal sa consideri mai bun ce asculti tu. În cea mai mare parte chiar cei care ascultă trash, black, death sunt criticati pentru ce ascultă. E normal sa fie un război între genuri

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

@vivalavida, fanii Slayer torturează animale?rolling on the floor Băi copilaş, şi eu ascult Slayer şi crede'mă ca nu am torturat în viaţa mea nimic. Te rog frumos să taci din gură si daca te plictiseşti găseşte'ţi o ocupaţie, nu mai arunca aici cu noroi.Ar trebui să'ti fie ruşine de cum vorbeşti.Tocmai ai demonstrat cine sunt imaturii si cei cu minţile înguste. uită'te si tu la ce ai scris.

| Derye a răspuns:

Orice gen de muzica este "muzica buna", depinde de cine o zice.

| Elle a răspuns:

Pentru ca si noi, cei care ascultam pop, muzica clasica sau muzica populara, ii condamnam pe ei.

| Munchkin a răspuns:

Ce imaturi mă? laughing Vezi, nu generaliza. Eu ascult thrash, metalcore şi alte genuri apropiate... şi sunt mult mai bune decât prostiile de melodii pop din zilele noastre. În anii '80-'90 erau melodii pop geniale, dar acum cum ai vrea să nu condamnăm toate mizeriile astea? Şi în legătură cu muzica clasică...mulţi dintre cei care ascultă metal şi subgenuri ale metalului ascultă şi clasică. happy Acum, cei care zici tu că condamnă genurile astea de muzică...clasică, populară etc., nu le condamnă, pur şi simplu nu le ascultă. Le place ceea ce le place şi nimic altceva.
De gustibus non est disputandum. happy

| Munchkin a răspuns:

Apropo...aici, "imaturi" se scrie cu 2 de i, adică "imaturii". happy

| Munchkin a răspuns:

@vivalavida, aoleo săraca limbă română, ce i-ai făcut... laughingFără semne de punctuaţie, fara 2 de "i" unde trebuie... laughing Apropo..."iese" dracii din el? rolling on the floor Cred că tu ai fost aşa de ocupat cu persecuţiile rock-ului şi metal-ului încât ai uitat să mai dai pe la şcoală, altfel ai fi ştiut că se spune "ies".
Cine-i imatur şi îngust la minte acum?

| UNfriendLY a răspuns:

Daca asculti unul din genurile de mzq mentionate de tine, atunci ai o viata trista/stresanta, si refuza sa asculte muzica buna
populara rullz! big grin

| Cromasston a răspuns:

Daca ascult hip-hop nu inseamna ca sunt imatur.Fiecare se regaseste in genul de muzica ascultat si nu trebuie condamnat.Respect pentru toate genurile de muzica(fara manele!), in special hip-hop!

| Cromasston a răspuns:

Vivalavida, ce ratati? eu nu vorbeam de hip-hopul cantat de puya(mizerii comerciale)ci de ala cantat de ice cube, 50cent, snopp dogg etc.Citeste si tu pe google ce viata au avut cei enumerati de mine mai sus, si vezi cate au facut din nimic.Acei oameni merita respectati ca au redat in versuri cele traite de ei pe strazile mizere, cand numeni nu le dadea ajutor, si cati bani au facut doar prin munca! Dupa ce citesti, o sa vezi ca nu sunt deloc ratati, asa cum crezi, ca ei au facut mult mai mult decat tine, decat noi, care scriem acum din fata calculatorului!

| vivalavida explică:

Da in fine nu inteleg ce iti place la muzica aia dar ma rog hip hopul e ala care canta ratati aia puya nimeni altu eminem si toti handicapati aia nu? aia-s niste loseri isi traiesc viata numa in drame si in alb si negru la fel ca aia de mai in sus aa sa nu mai vb de fani slayer care tortureaza animale ahhh de prind vreo unu de ala pe strada sa vezi ce pumni in cap ii dau eu lui si il torturez pana ii iese toti draci din iel si toti demoni andra asculta metalcore pana te ia... de nebuna

| Duhovnicul a răspuns:

Cum ai spus-o si tu pentru ca atat ii duce capul, sunt de parere ca doar muzica lor merita ascultata si nu suporta sa auda alte genuri, cam asa isi manifesta intoleranta numai ca ea vine din toate genurile muzicale nu numai la cea clasica sau simfonica este valabila treaba.

| llylaav a răspuns:

Nu toti.winking ascult toate cele de sus + house\trance\minimal.etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da tu de crezi ca lor nu le place acea muzica? Nu se regasesc in ele si de aceea. Si depinde si de muzica acum, daca e "manele" e clar raspunsul, daca e populara sau clasica e altceva...

| Termopile a răspuns:

Eu ascult hip hop și nu am nimic cu muzica populara și Clasică. Dar nu agreez muzica rock, pop, manele.