Hi there, great cornholio!:3
Nu doar rockerii sunt discriminaţi.Rockerii au ceva cu maneliştii.Maneliştii au ceva cu rockerii. Sunt discriminaţi pentru că lumea e mult prea proastă şi se ghidează după stereotipuri.
Dar e şi normal că mulţi preferă să stea cu manelişti, din moment ce nici pe ei nu-i duce capul la mai mult de atât. Aşa e în ţara asta, ce să şi faci...
Intr-o tara indoctrinata ca Romania, cu mai mult de jumatate din populatie semidocta, cei ce asculta metal, rock, punk etc. sunt considerati satanisti, antihristi etc.
Acum si insulta aia "esti cocalar" nu se mai poarta. Mai nou vad ca se lauda cu asta. Keep rockin'!
Chiar daca am ales deja reaspunsul castigator puteti sa continuati cu comentariile ca-mi place sa mai discut si eu cu alti "frati" de-ai mei
ca singurul rocker p cr il stiu e un coleg pe care dupa lupte seculare l-am convins sa se lase de Puya
Pentru ca Romania e un mare ****. rockul ar trebui sa fuga de Romania nu invers. keep rocking.
Linkin Park \m/
au cateva albume bune ^^
Mie imi plac toate albumele in afara de ats(2010) care ii foarte electronic
Mda nu stiu ce i-a apucat ca aveau mult succes inainte
Asta cu rokeri e adevarat nimeni nu vrea sa asculte am intalnit pe unu care zicea ca nu asculta rock ca sant niste poponari casi fac unghiile etc... si asc manele
da eu imi bag... si in manele si in rock