| laurici03 a întrebat:

De ce Inna si-a pus numle asta? Are vreo legatura cu numele ei? Imi da-ti va rog si numele ei adevarat daca il stiti bineinteles. Fundita

Răspuns Câştigător
| Whatthehell66 a răspuns:

Interviu :

Buna Inna. Spune-ne cateva cuvinte despre tine sa ne cunoastem. De unde esti, cum te cheama, cati ani ai, cum ai ajuns sa canti si cum s-a nascut numele "Inna" etc
Buna. Numele meu adevarat este Elena Alexandra, m-am nascut in Mangalia, urmand sa imi petrec copilaria in statiunea Neptun. Bunicul meu ma alinta pe numele de INNA, m-am gandit sa patrez acest nume deoarece el este simplu si usor de retinut. Am 22 de ani impliniti in luna octombrie.
Cum ai ajuns sa colaborezi cu Play&Win?
Deoarece am vrut sa colaborez cu o echipa de profesionisti am ales echipa Play & WIN! Initial a fost o intamplare, care pe parcurs ne-a unit intr-un proiect de mare succes se pare : " INNA "
Piesa Hot are un succes imens. Cum s-a schimbat ritmul tau zilnic dupa aceasta?
Cred ca am ramas aceeasi persoana sociabila.
Cum a fost la filmarile videoclipului, te-ai simtit bine?
M-am simtit foarte bine, au fost intamplari placute si neplacute peste care am trecut cu brio si despre care nu vreau sa vorbesc. Am filmat aproape 14 ore, ne-am si distrat, am incercat sa ne facem treaba ca niste profesionisti si sper ca rezultatul sa fie unul multumitor.
Ce urmeaza acum dupa Hot? Ai mai inregistrat si alte piese? Da-ne cateva nume, cine le-a produs, etc. Urmeaza un album? (nume, pe cand se lanseaza). Ce noutati si surprize ne pregatesti?
Lucrez in continuare in studio la noi piese, unele dintre ele le cant in concerte. Este posibil ca printre ele sa se identifice un nou single, dar in ceea ce priveste acest lucru publicul decide. Piesele sunt produse de echipa Play & Win.
Te-ai gandit la vreo colaborare inedita pentru viitoarele tale piese? Cu cine ti-ar placea sa canti?
M-am gandit la diverse colaborari dar prefer sa fie o surpriza pentru publicul meu.
Ai deja un blog. Planuiesti sa scrii des acolo, chiar sa lansezi piese in premiera sau este doar un spatiu unde iti impartasesti gandurile?
Am sa scriu in blog cat de des posibil iar in ceea ce priveste piesele cu siguranta vor aparea pe blog la momentul potrivit.
Alegi sa canti live sau conditiile oferite de organizatori pana acum nu ti-au permis acest lucru? Cine crezi ca ar trebui sa schimbe ceva si ce anume pentru ca atistii sa beneficieze de conditii optime unui live de calitate? Organizatorii, publicul ce plateste bilete, artistii prin conditiile impuse?
Din motive technice nu se poate canta 100 % live in majoritatea cluburilor din tara. Cu siguranta daca voi avea ocazia sa cant live, o voi face cu cea mai mare placere.
Ce muzica asculti si care sunt artistii tai preferati?
Imi plac toate genurile muzicale, artistii preferati sunt foarte multi, printre care ii indragesc pe colegii mei de la Play & Win si Dj Morris.
Nu te stim decat prin prisma piesei Hot. Carui gen apartine muzica ta in general si ce influente are sau iti propui sa adopti?
Genul muzica in care se inscrie piesa mea este house cu influente minimal, incercam sa adoptam un stil comercial.
Intentionezi sa te inscrii la Eurovision?
Nu, nu intentionez momentan.
Un cuvant de incheiere pentru cei ce vor citi acest interviu cat si pentru fani
Va multumesc ca ati ales piesa HOT. Vreau sa stiti ca datorita voua s-a nascut INNA, am sa incerc sa nu va dezamagesc. VA IUBESC!

Ma gandeam ca poate vrei sa aflii mai multe despre ea. De aia ti-am postat un interviu cu ea. Peace!winking

Funda?batting eyelashes:*

14 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Se numeste Elena Alexandra Apostoleanu dar bunicul ii spunea Inna in copilarie si de aceea si-a pus numele acesta.

| NothingImportant200 a răspuns:

Apostoleanu Elena Alexandra o cheama in realitate

| IepurashRocker a răspuns:

Pe ea o cheamã, de fapt, Irina. Dar din câte stiu eu, a declarat într-un interviu, mai demult, cã bunicul ei o striga Inna. big grin si de acolo a rãmas asa.

| Carrie a răspuns:

Elena Alexandra

| xdIoanaBuzilaxd a răspuns:

Inna si-a pus numele acesta deoarece asa ii zicea bunicul ei.Are legatura cu numele ei.Numele ei adevarat de fapt este Elena
Alexandra Apostoleanu.

funda?

:X:X:X

:*:*:*

plizz

| Briosaaa a răspuns:

Heii:x. Uite aici: Nume real: Apostoleanu Elena Alexandra
Data nasterii: 16 Octombrie 1986 (23 ani)
Zodia: Balanta
Locul nasterii: Mangalia
Status marital: necasatorit
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: brunet
Hobby-uri: muzica
Educatie: Liceul Economic Mangalia
Site oficial: www.inna.ro

| Maryaaaaaa a răspuns:

Alexandra parca.inna vine de cand era ea micuta.

| BellaAndreea a răspuns:

Nume naştere Elena Alexandra Apostoleanu
Alte nume Inna, INNA
Data şi locul naşterii 16 octombrie 1986 (24 de ani)
Mangalia, România

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Inna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele real a Innei este Elena Alexandra Apostoleanu, dar de ce si-a pus numele acesta nu stiu nici eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu credem ca o cheama cristINNA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numele ei real este alexandra

| Oana_4980 a răspuns:

Elena Alexandra Apostoleanu.

| Sოﺁℓε ƒօг ოεε a răspuns:

Ca i-a placut laughing