Am inceput sa ascult rock pe la 11 ani. Am primit de ziua mea un mp4 si l-am rugat pe tata sa-mi puna melodii pe el. Mi-a pus Bob Marley, Metallica si alte piese disco. Mi s-a parut mai interesanta Metallica. Apoi am ascultat Scorpions si Queen. Apoi am trecut la Maiden si AC/DC. Acum m-am specializat in rock alternativ si grunge.
Ascult muzica rock pentru ca este singurul gen de muzica care transmite emotii in felul in care vreau eu sa le traiesc.
Multumesc, muzica rock, ca existi.
Inainte de clasa 6 nu imi placea absolut nici un fel de muzica, credeam ca toate sunt naspa pana am auzit Rammstein-Benzin dupa care am inceput sa ascult Lordi cand au castigat eurovizionul dupa care am inceput sa ascult Hammerfall si Nightwish. Am cautat tot mai mult despre metal si bineinteles ca am dat si de Metallica si Big 4 dupa care am inceput sa ascult Sepultura si Death Metal.
Am gasit in calculator piesa numb si in the end de la linkin Park si mi-au placut(mi lea trimis cineva). am inceput sa ascult mai multe piese de la linkin Park si apoi 3 days grace. pe atunci mi-am zis ca nu o sa ascult rock dur sau metal. dar acum ascult de toate felurile : nu-metal, heavy-metal, hard-rock, alternative rock si metal dar si balade. imi place rocku si metalul pentru ca e muzica adevarata si cu lyricsuri adevarate.
Unele le stiu de la prieteni altele de la video cu tutoriale la jocuri.
dc le ascult?
pentru ca unele imi plac si parca ma linistesc cand sunt nervoasa.
O intrebare pe placul meu!
Pai... tata mi-a zis de Metallica. Pe atunci imi placea Tokio Hotel . Acum sa zicem cam un an. Si mi-a aratat un concert. Mi-a zis ca asta e trupa adevarata. Si mi-a placut la nebunie, asa ca am cautat mai departe si am ajuns pana la toate discografia. Iubesc APROAPE toate melodiile. Si le ascult pur si simplu pentru ca asa simt. Plus ca in unele ma regasesc