| curiozitati a întrebat:

De ce la tv apar atat de multe piese fara absolut nici un mesaj, ba chiar care instiga la tampenii, iar atunci cand o trupa de gen Parazitii vor sa intre cu o piesa sunt atatea obiectii si la melodie si la videoclip(desi ei au atatea mesaje mai subtile sau nu in piese). De exemplu, ce mesaj are melodia Dj Sava & Andreea & Yolo-Money Maker ( una din melodiile momentului)? Mie mi se pare un mesaj ce instiga ca fetele sa fie putin curve. Ce rost are C. N. A-ul in tara asta? E degeaba sau nu?

3 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

De ce apar piese fără mesaj, pentru că asta se caută, pentru că românia e plin de analfabeți care nu pot să-și vorbească corect propria limbă deci n-au șansa să mai și înțeleagă un mesaj mai ales dacă ar fi în engleză.
Oricum după mine nici Paraziții n-au cine știe ce mesaj...
http://www.versuri.ro/versuri/effljd_parazitii+alcoolul+este+viata.html
Versuri ca ăstea poate să facă oricine.

| ViezurE a răspuns:

Parazitii sunt rebuturi.Scriu cate o piesa la betie.Si ce mesaje au? Sa va drogati sa beti sa fumati iarba...mda.

| curiozitati explică:

Nu la asta am vrut sa ma refer(ca parazitii au nu stiu ce super piese). am vrut sa ma refer la faptul ca daca o piesa cum e aceea ''Money Maker'' intra la televizor, Parazitii(sau alta trupa, am dat doar un exemplu) de ce nu ar intra?