anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce majoritatea rockerilor arata cam ...neigienizati?!batting eyelashes

16 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns:

laughing Sa vezi razboi ce-ti iei!
Mai rockerii pe care ii stiu eu sunt foarte curati, insa cred ca modul lor de a se imbraca si stilul putin dezordonat ii fac sa para mai neglijenti.
Oricum intrebarea e haioasa dar ai gresit categoria laughing

| anonim_4396 explică (pentru justitiarul):

Pai nu toti, cel putin fetele rockerite arata normal(

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Dar de ce manelistii au un miros de crapa pietre?

| Sara2 a răspuns:

Rokerii neigienizati? rolling on the floor
p.s. fiecare da din ce gandeste, rokerii dau din cap, manelistii din cur, restul e can-can

| Felys a răspuns:

Indiferet ce muzica asculta oamenii se impart in 2 categorii, curati-murdari

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rockeri sunt aia care nu le pasa de nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca ai fi surprins la cat de curati sunt unii laughing, altii....se simt bine asa neglijenti cu ei insisi happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si iti este teama ca miros urit cind fac Dragoste si sex?

| SakonSIUkon a răspuns:

Si care e problema daca sunt neigienizati viata lor treaba lor intr-o zi o sa murim naibi si o sa treaca toate si dragoste si bani si tot eu nust ne zbatem asa pentru chestii trecatoare.

| stef112 a răspuns:

De ce manelisti iti transsmit duhoare si prostime prin televizor..de miros a ranced? nu toti sunt jegosi doar uni. asa si rockeri.

| CausingCatastrophy a răspuns:

Sunt rockerita, si nu sunt "neigienizata", lollaughing

| anonim_4396 explică (pentru CausingCatastrophy):

Pai,esti fata, nu prea exista fete neigienizate, decat alea bete happy

| CausingCatastrophy a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai sa stii ca sunt.

| Elizabella a răspuns:

Pentru că vor să arate lumii că nu le pasă de părerea celorlalți, și că ei își conduc viața după propriile reguli, fără să aștepte aprobarea noastră.

| Naa a răspuns:

Aoleulaughing aici depinde de fiecare persoana in parte...si da stiu ca multi considera rockeri niste nespalati doar pentru ca unii au parul lung, tatuaje si veste de piele. Pai se mai poate sa se regaseasca in acest "stil". Si eu asc rock.dar nu prea arat ca rockerthinking Deci e un stil definit de o oarecare libertatewinking

| FumezAerColorat a răspuns:

Ca esti rocker, rapper sau cocalar..eu zic ca normal e sa fim toti ingrijiti..nu am auzit ca rockerii ar fi murdari si neigienizati cum spui tu...tocmai ei pun mai mult accent pe aspect decat un rapper sau un om obisnuit..parerea mea happy

Întrebări similare