| Nucreeed a întrebat:

De ce marea parte din astia care asculta manele au IQu foarte mic si stiu sa'i numeasca pe cei carora nu le plac manelele "rockeri" ..ca si cum astea sunt toate genurile de muzica de care au auzit si ei...manele si rock..pe mine ma deranjeaza chestia asta pentru ca din ce in ce mai multi asculta manele si asta e trist...am vazut chiar copii de 8-10 ani vorbind de guta si salam cum ca sunt cei mai tari si recitand versuri (cu dusmani bani masini femei )din melodiile lor.

6 răspunsuri:
| 000MadMAX000 a răspuns:

Pe mine ma mira faptul ca te surprinde chestia asta.In tara asta genul de muzica predominant e manelele deci prin deductie majoritatea asculta manele.Mie mi se pare un gen de muzica infect.Manelistii nu stiu decat sa cante despre dusmani, valoare si lovele orice manea se bazeaza pe aceste 3. E intr-adevar tris ca numarul ascultatorilor de manele este in crestere, ei spun ca cei care nu asculta manele sunt rockeri pentru ca ei nu au mai auzit de alt gen de muzica.Si asta nu ma mira tinand cont ca IQ-ul lor este foarte mic dupa cum ai spus si tu.E trist dar din pacate nu avem ce face trebuie sa ii suportam.

| alealexuta a răspuns:

Eo cred ca majoritatea ascult manele..Poi..intradevar ei canta despre faima dusmani si altele.UNI spun ca cei care nu asculta manele is rockeri..Nam ce sa zic.

| deathy a răspuns:

Manelele sunt o porcarie din toate punctele de vedere.Copiii de care spui isi vor schimba parerea cand se vor maturiza.

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru deathy):

Mă îndoiesc, copiii de care spune ea/el sunt maneliştii adulţi de azi, nu se "maturizează" şi apoi nu mai ascultă Guţă şi ascultă Bach.
Pur şi simplu sunt pui de manelişti borâţi.

| DeadMemories a răspuns:

Cei care asculta manele au IQ-ul mic pentru ca asculta genul asta de muzica infect.Manelistii nu zic de cei care nu asculta manele ca sunt rockeri, de fapt nu zic nimic.Ei au ceva cu rockerii, si rockerii au ceva cu manelistii.Mie putin imi pasa daca un manelist ma face in vreun fel.Stiu ca doar asta poate face el, sa ne critice.

| costinf a răspuns:

Simplu, manele au versuri negandite, ifantile, si dupa cum stim asa om asa muzica