Extra inteligent clipul, toti ascultatorii de house si manele nu-l merita dar fie.
Apropo esti din Pitesti?
Era ok daca comparai metalul doar cu celelalte genuri, nu cu manele.De ce compari aurul cu rahatu'? Nu vad logica.
@nevermind
Ai dreptate, prefer sa trag apa la toaleta decat sa ascult manele, care nici macar "epic fails" nu se pot numi.
@Necrophagist, stiu ca stiai toate lucrurile astea. Clipul e facut mai mult pentru cei care asculta alte genuri. De-aia am scris toate alea. Si am facut clipul fiindca am vrut sa cuprind tot, sa nu mai existe intrebari.
Am pierdut 10 minute pentru chestii pe care le ştiam deja? Oh Come'on!
Eu zic că e inadmisibil să nu greşim când facem comparaţii între genuri, e ca şi cum l-ai compara pe Platon cu Nietzsche deşi se mai găsesc câţiva deştepţi să o facă, sunt genuri diferite
Angus: Bunicului meu veteran de război şi fan Belphegor îi place să se revolte, of dacă n-ar fi diabetul ăsta.
Ai dreptate @nevermind manelele sunt cele mai penibile incercari de muzica pe care le-am auzit
Faptul ca metalul este superior manelelor, nici nu intra in discutie [citez:nevermind_3854 Orice gen de muzica este superior manelelor. ]
Faptul ca metalul e superior muzicii house si rapului, e de asemenea evident. Metal=muzica de calitate; House=prea comercial; Rap=limbaj prea violent.
Orice gen de muzica este superior manelelor.Manelele nici nu "este" muzica este o lalaiala. Muzica house (inna etc.) este praf si pulbere. Uita-te la videoclipuri, la mesaj, la orice vrei tu.Raperii nici macar nu au voce.Canta muzica de strada.Nu imi place. Oricine poate sa faca rap. Metalul este o muzica de revolta (in sensul bun al cuvantului uneori). De asta asa de multi adolescenti se regasesc in muzica asta.
http://www.youtube.com/watch?v=h_L4Rixya64
ilincannah întreabă: