De ce le pun impreună? Pentru că nu mai sunt la modă. Gata, li s-o dus vremea. Acum toţi o ard pe Bieber şi One Direction. Sau TDG şi Breaking Benjamin.
Vor că pară cul, aşa că spun din start că nu ascultă manele şi populară.
Asta-i toată chestia. Nu au păreri proprii, doar se iau după alţii.
Păi, în primul rând nu sunt puse în aceeaşi oală. Faza e că sunt 2 genuri diferite care nu-s ascultate, cel puţin în comparaţie cu altele. chiar nu sunt puse în aceeaşi oală. Mi se pare nomral să zici că asculţi orice, şi dacă e ceva ce nu asculţi să continui cu: în afară de. şi aici genurile pe care nu le asculţi. Cei mai mulţi zic în afară de manele şi populară.ok, alţii zic: în afară de rock şi pop. (Am dat nişte exemple, ca să se vadă mai bine că nu sunt puse în aceeaşi oală).
Aşa gândesc ei. Că muzica populară e cumva " demodată complet ", ceva ce numai un om senil sau penibil ar asculta. Probabil că părinţii şi bunicii lor ascultă muzică populară, iar ei, fiind mai " cu moţ ", generaţia tânără, vor să demonstreze că ascultând altceva sunt mai şmecheri. Cel puţin aşa-mi închipui eu.
Sunt şi persoane care pe lângă manele şi populară, mai adaugă rock şi melodii din alea cu înjurături, în lista de melodii de care nu vor să audă.
Buna intrebare, este vorba de o mare diferenta sau (ca sa fiu mai sincera) e vorba de-un gen de muzica si un nimic
insa, e valabil numai pentru muzica populara adevarata, nu mizeriile etno care tind si alea spre niste manele `folclorizate` exemplu http://www.youtube.com/watch?v=FLIR8EFB7Iw
bine, exista si altii si altele, n-am atata cultura...
Mai era si" Vreau niste melodii dar fara manele, rock si populara"
Ca doar tot aia e.
Stefania întreabă:
anonim_4396 întreabă:
IuliiChiştooc întreabă: