| AprodanA a întrebat:

De ce NU va place Adele?

Răspuns Câştigător
| roxxana999 a răspuns:

Deoarece e super hiper mega grasa, stupida si parca e un porc cand canta. Funda?

7 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nu cânta genul de muzică pe care-l ascult.
În rest,aspectul ei fizic nu mă deranjează,şi vocea, nu e nici excepţională dar nici grohăitoare.But well, she's too overrated.

| Laura a răspuns:

Cine e Adele?

| GusWaters a răspuns:

E superficiala in abordare.Multe melodii cunoscute ale ei sunt inspirate,cica,de o despartire a ei de un fost prieten,si practic,ea a facut bani,pe seama acelor evenimente, fara sa creeze cantece din nimic; ea a luat o poveste tipica, si si-a facut niste cantece.In plus, se cam exagreaza cu hype-ul asta din jurul lui; nu e nici groaznica, dar nu e nici legenda care multi cred ca va deveni.Nu ma deranjeaza ca e grasa, ma deranjeaza ca e prea overrated.

| Woodenpints91 a răspuns:

Arată oribil, a eşuat la capitolul greutate şi este mult prea mândră de vocea ei.

| ricoset a răspuns:

Mie-mi place cum canta si nu conteaza cum arata conteaza bunul simt pe carel detine.

| LittleBlackStar a răspuns:

Canta bine!

| roxanalove a răspuns:

Grasa aia nu stiu cui i poate place, la cat de. ii cred ca eu amenintat pe aia de la casa de productie ca ii mananca daca nu ii pune piesa laughing))) sper ca raspunsuu ii de funda!

Întrebări similare