| pufosheniaa a întrebat:

De ce nu va place Justin Bieber? Sunt noua pe TPU si am vazut mai multe discutii despre el. De ce nu va place? Mai bine ascultati rock din ala satanist?

Răspuns Câştigător
| pretzel a răspuns:

Alta. straight face. crying maaaai copii, v-a luat Dumnezeu mintile? crying S`a dus draq genartia asta, daca mai continuam asa, nu stiu ce se va alege de urmatoarea generatie, si copii copiilor nostri. straight face Te rog eu mult arunca o privire peste raspunsurile mele. Deja ma dor degetele la cat am scris sa nu va mai luati de rock! Copile obsedate, m`ati enervat la culme! Daca pana acum va explicam calm ca multi dintre noi nu au nici o treaba cu el acum nu imi pasa cum voi fi catalogata, da du-te`n ma`ta. Daca tu comentezi de orice alt gen de muzica [nu neaprat rock... orice, fara manele] cum *** sa nu ma enervez?!?!?! Cine e Bieber? E Dumnezeu? E sfant? Okay, am inteles, e idolul tau dar nu te baga sa comentezi rock in sus, rock in jos [app. rock`ul nu e satanist]
ASTA PENTRU TOATE OBSEDATELE! Nu iti zic numai tie, poate tu ai o scuza, na, esti noua, nu stii ce e pe aici dar vorbesc pentru toate fetitele astea obsedate.
@iloveJB [te rog schimba`ti numele, mi`e greu sa scriu asa ceva] ca sa stii si tu, TPU, de la o bucata de timp s`a impartit in doua tabere: cei, pardon, cele care asculta J.B si cei care asculta alt gen de muzica[ in special rock, dar ma rog] de ce se face comparatia asta intre rock si bieber? Pentru ca sunt total opuse. Fanele J.B se iau de rock[ pentru. ca asa cred ele ca sunt mai interesante.btw] iar cei cu rock`ul se iau de astea [pentru ca si ele se iau de noi].
Acum iti explic toate astea pentru ca ma gandesc ca tu, fiind noua, poate te mai poti salva. Nu ma refer sa nu asculti porcariile; hmmm pardon. J.B, iti zic sa nu mai postezi toate tampeniile despre el si sa nu te mai iei de celelalte genuri de muzica. Asta pentru inceput. Al doilea lucru : ar fi frumos daca ti-ai schimba numele.

Capisci? sad

29 răspunsuri:
| Alecssa a răspuns:

Fetita, s.au purtat atatea discutii si dezbateri pe tema asta ca mi s.a luat. Cum tie nu.ti place rock.u, mie nu.mi place gayber!

| DinooCanScreamRawwrr a răspuns:

Mă faci să râd.Nu,serios, acum. Câţi ani ai fetiţo?

Dacă ai fi fost destul de matura, sau cel puţin conştientă, ţi-ai fi dat seama că trăim într-o lume în care fiecare are dreptul să asculte absolut ce vrea. Dacă eu vreau să ascult rock, cu ce te deranjează pe tine? Dacă mie nu îmi place Giastin Bibar, din nou, cu ce te deranjează pe tine?

Nu văd rostul întrebării.E ca şi cum ai întreba :"De ce nu vă place spanacul?". Exact la fel, pur şi simplu, nu îmi place.

| Andrutsa15 a răspuns:

Mai bine ascult rock din ala satanist love struck, ii mult mai fain decat Justin Biberon happy, ii terminat tipu', n-are nicio treaba cu muzica, ii varza:-&, mai bine asculta si My Chemical Romance, Paramorelove struck, sunt mult mai faine mel lor, decat a lu' asta :-&

| AG a răspuns:

O, buna!
Nu ai nici o idee cat de mult as vrea sa imi vada acest raspuns toti cei care pun aceeasi intrebare TAMPA ca a ta.
Okay, imi place muzica rock, si da as prefera sa ascult Marilyn Manson sau orice altceva asa satanist cum e, decat sa il ascult pe Bieber.
Fiecare are gusturile sale, dar voi, fanii disperati dupa Bieber aveti impresia ca puteti sa comentati gusturile tuturor daca nu sunt ca ale voastre.
Asa ca sfatul meu e urmatorul: daca nu vrei sa renunti la intrebari "de ce iti place X si nu Y pentru ca mie imi place Y si nu X", gaseste altceva de facut decat sa stai sa chinui oamenii. A da stiu, du-te si asculta muzica "eroului" tau care nu stie sa scoata o nota muzicala pe gura.
Peace Out!

| Idu a răspuns:

Ii un distrus gay care nu are nici o trebuie cu muzica da daca tie iti place poti trai in continuare in lumea ta mica si roz...impreuna cu gay-ul de Biberonlaughing

| NumePublic_3226 a răspuns:

Sunt sătul şi plictisit de astfel de întrebări.
Sincer, îmi dau seama prin această curiozitate a ta ce mentalitate puerilă ai.
În primul rând, rockul are o istorie întreagă în spate, iar Justin Bieber este un copil care peste câţiva ani va fi uitat.
În al doilea rând, gusturile nu se discută. Din punctul meu de vedere melodiile rock conţin versuri de calitate (cel puţin formaţiile pe care le ascult eu). Poate tu încă ai rămas la stadiul de "Baby, baby, oh.", însă nu toţi sunt obligaţi să aleagă acelaşi lucru.

| RXN a răspuns:

Nu-mi place muzica fara mesaj, pur comerciala.Nu mi-a placut de cand mi-a venit mintea la cap si mi-am creat o oarecare cultura muzicala.Am diriginte un profesor de muzica,ce dracu'?!laughing

Ai o mentalitate de om incuiat. Daca nu ascult JB,automat trebuie sa ascult rock? In fine, la mine se aplica, dar la multi nu.Lumea nu se imparte in cei care asculta si in cei care nu asculta JB,caci el nu e buricul Pamantului,ci doar un alt produs comercial care o sa dispara la fel cum a aparut.

Nu mai vorbi de satanism, ca habar nu ai ce vorbesti.N-are nicio legatura cu ceea ce crezi tu.

Tu vezi-ti de JB, eu si cu tot restul oamenilor cu urechea neinfundata ne vedem de muzica noastra.Mare chestie.Doar nu am venit cu 'rockul satanic' la usa ta sa te deranjez.

| TheDarkEmpire a răspuns:

Bai da voi numa cu rock-u satanist sunteti ma, te doare de te rupe ma... voi habar n-aveti ce ii ala rock, nu stiti decat ca e satanist si ca pe el se da din cap. Atat!
Aveti habar de o definitie a rock-ului? Dar a satanismului?
Ce dracu' ma! "Mai bine ascultati rock din ala satanist?" DA, mai bine ascult si ma duc in Iad, ca, oricum am mai multi prieteni acolo :p si canta metal pe rupte, acolo pot da din cap pana mi se desprind coastele de coloanaoh go on pe Cannibal Corpse, Necrophagist, Death, Metallica si alte metale pure si grele=p~

Esti mai fericita!?

| geolovesedward a răspuns:

Pai...Eu nu-l urasc.Pur si simplu nu ascult muzica de-a lui.Nu imi trezeste niciun sentiment.
Am raspuns aici pentru. ca ma deranjeaza faptul ca te iei de un gen pe care eu-l ador.Deci:voi,copile de 11-13 ani (sau cati ai avea) aveti in cap numa' prostii Disney.Cand o sa te mai "coci" o sa iti dai seama ce fraiera ai fost ascultand un Biberon si jignind rock-ul...Si rock-ul nu este numai cu tipaturi "sataniste" cum le numesti tu...Mai informeaza-te despre rock si o sa afli de ce lumea nu il prefera pe Bieber.

| Coriine a răspuns:

Pisiiiiiii,fi atenta aici:
Baby,baby,baby OOOOOOH,
Baby,baby,baby OOOOOOH,
Baby,baby,baby OOOOOOH,
Baby,baby,baby OOOOOOH!
Mai vrei sa continui?happy
Asta e muzica?happy Asa pot sa fac si eu,pana ma ia`somnu`rolling on the floor)).
Nu ascult rock,nu este pe placul meu,insa este doar pararea mea,si nu scot ochii nimanui care asculta, pentru ca fiecare are gustu` luiwinking! Cum tie iti place acest Justin Biberon, asa si celorlalti le place rock`ul.
Auzi? Ce cauti tu pe TPU? Du-te fetito pe Clopotel.ro sau minicplip.ro!
Voi nu sunteti sanatoase seriosrolling on the floor.Aia nu e muzicalaughing)).Eu nu stiu decat o piesa de`a luilaughing)), o`r fi mai multe insa pisici...laughing)
Stupid`o! straight face

| OneMoreChance a răspuns:

Get a life! Inainte sa judeci rocku' mai bine deschide ochii la ce asculti tu ok? Ma doare fix in cur ca iau acum raport, imi fac alt cont si gata, dar stiti ceva? Ma pis pe voi biberonistii dq, cand o sa inveti ce e aia rock, sa nu mai ai curajul sa intrebi pe TPU de ce ne place rock si nu ne place J.B (scria cu greata J.B), Rockul nu este numai satanist, pot asculta ce vor muschii mei, dar mai bine ascult Marilyn Manson, Metallica, Green day decat Biberonu' ala care a ajuns star doar din noroc! Dupa cum a zis si @NumePublic, rockul are o intreaga istorie ( Bon Jovi... ) dar Bieber daca l-as vedea in fata daca i-as da un pumn la al doilea ar fi absent.
P.S : Ce as mai face cu bieber daca ar fi in fata mea? L-as baga intr'o debara plina cu sobolani
P.S.S : Mai pe scurt, Biberon sucks
P.S.S.S : Sper sa te trezesti la realitatewinking

| JustinBieberIsMylover a răspuns:

Ai dreptate, toti stanastii care nu inteleg muzica lui Justin comenteaza despre el...

| pufosheniaa explică:

Chiar as vrea sa cititti asta. Multi dintre voi mi-au explicat cum e aici pe TPU si chiar mi-am dat seama ca am gresit atunci cand am vazut altele ca mine. Nimic si nimeni nu imi va face sa imi schimb parerea despre Justin, imi place in continuare dar va promit ca nu voi mai scrie despre el aici. Am citit o intrebare dea uneia, LadyJ si chiar ma gandeam sa nu ajung si eu chiar asa. Nu sunt obsedata, imi place, dar nu stiam de conflictele astea si am sa va rog sa ma scuzati pentru ca am vorbit de rock. Nu imi place rock-ul dar va promit ca nu voi mai comenta. Voi incerca sa nu ajung chiar ca unele de aici.

| AdamBlack a răspuns:

Eu ascult rock!\m/...il urasc pe Biver!
mai bine rock satanist decat porcariile alea care le canta ea![am scris intentionat "Ea"]
daca aud pe strada vreo grohaiala de a lui.imi pun castile si direct pe rock am dat, nu stau si caut!
Jb sucks

| ArcAnna a răspuns:

Fata pleaca de aici ca sa nu te scoatem cu forta

| death a răspuns:

Băi pufoshenie! Tu măcar ştii ce rahat e ăla satanism, ce promovează, ce principii are şi ce manifestări artistice prezintă? Frate, de unde toată concepţia asta cum că rock-ul e satanist? Da, sunt trupe şi melodii care dau cu toţi dumnezeii de pământ, dar, ca să ştii şi tu, cel puţin în România, mişcările sataniste au fost iniţiate de boschetari teribilişti care profanau morminte pentru că puteau, nu de rockeri. Christian metal nu e un mit! Mai citeşte înainte de a arunca rahat. Începe cu versuri de muzică rock, dacă auzul tău sensibil se simte jignit de tobe şi chitare. De parcă el poponero ăla de Bieber ar cânta ceva... artistic.

| AlEXxx21 a răspuns:

1 ta c t u e satanist 2 pana si kacatu e mai frumos si mai destept decat geystin biberon3 ma pis pe nasul vostru cei care il iubiti

| Tasya05 a răspuns:

Ce imi place cand apar fanii noi justin pe TPU! Sunt destuii de mult care il urasc pe justin si sunt satanistii! Dar noi trebuie sa dovedim ca BELIEBERII castiga intotdeauna!

| AlEXxx21 a răspuns:

Ia sugi *** si taci cu biberu lu ma t t a

| roxi_7500 a răspuns:

Ba copii care e problema voastra cu Justin Bieber sincer nici mie nu imi placea si sa stii @Andreea si eu ascult Paramore sau alte formatii cum ar fi: three days grace, bullet for my valentine Guns'n roses si multe altele dar sa stiti ca de cand am vazut prin cate a trecut acest copil mi-am schimbat cu totul parerea si acum chiar imi place foarte mult, si ce daca se lauda are cu ce oameni buni.cine nu si'ar dori sa fie vedeta peste noapte? si sunt convinsa ca ati fi facut la fel, voi sunte'ti niste copii deia de bani gata care nu ati trecut prin asa ceva ca sa puteti stii cum e. Il admir pe JB pentru tot ce a facut pentru tot ajutorul care l-a dat si sa stiti ca nu multi ar fi facut asta. Nu mai comentati daca nu stiti persoana aceea, ce sa faceti si voi. Sincer mi'as dori sa il cunosc P.S. Bravo Bieber

Răspuns utilizator avertizat
| IngeruMeuCurcubeuTau a răspuns:

Si mie mi-a placut Bibar inainte eram obsedata,dar acum nu mai sunt (nu ascult rock metal) ascult rock clasic incearca Iris(majoritatea mel lor), Bon Jovi, Valeriu Sterian - poveste cu haiduci. Topate melodiile astea sunt frumoase eu nu zic sa asculti deioa cu limbi despicate si coaste scoase Doamne fereste!, dar mi sa pare ca justin va pica rapid, dar rockul va dura ani buni (tata mi-a dat mostenire rockul tata 'Cine e ma biberonul ala capu ala de mop' eu ziceam ca e cel mai tare dar fara sa vreau am dar pe 'RockFM' si am auzit o groaza de melodii super)

| IngeruMeuCurcubeuTau a răspuns:

Apropo multumesc foarte mult rockerilor care m-am ajutat sa ies din lumea obsesiesiei lui biberon!

| alecssandra a răspuns:

Draga mea,in principiu nu merg pe ideea ca vai,as asculta orice altceva infara de bieber! Gresit! Prefer bieber contra manele si alte genuri puturoase insa sa fiu mai clara,prefer muzica buna comparativ cu cea a lui bieber...pur si simplu,nu,, da bine,, la anumite persoane, altii[cei mai maturi] il detesta si altii[fete la pubertate] il adora de nu se mai poate. De aceea scara de,, intelectualism,, e foarte mare, se face pur si simplu o diferenta morala intre cine asculta bieber si cine nu. Tine de felul de a fi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu scriai si "Mai bine ascultai rock din ala satanist?" era MULT mai bine. Chiar nu ai ce face si vrei sa te injure toata lumea?

| aveam14ani a răspuns:

N-am nimic cu baietelu'.
daca ii place sa isi bata 85% din populatie joc de el n-are decat. eu nu sunt fana. mai de graba hater. si tot ce intra la categoria asta nu imi place [ 1d, selena gomez, demi lovato si alte porcarii pentru fetite de 9-10 ani].
si da ma bine rock decat "baby baby "
rock-ul nu e satanist. sunt melodii metal, hard core, care au mesaj "satanist". si altele nu.
https://www.youtube.com/watch?v=uCjV-80Tqog asculta cu atentie si ai sa vezi ca nu e "satanist" in ciuda aparentelor.
am pus intrebarea mai tarziu. sorry.
cred ca m-am facut inteleasa cu."rock satanist":))
fiecare asculta ce vrea.
a da si. nu trebuie sa fii "satanist" sa asculti|canti rock/metal/heavy metal. satanist poate fii si un manelist, si o pitipoanca si o cu*va.
:D

| Чернобыль a răspuns:

Cum a spus si Andrutsa15.
Mai bine rock satanist decat Gayber.

| DarkBlood32 a răspuns:

În primul rând mă piş pe JB şi pe culoarea lui preferata, ce mama lui face? Mă piş pe faima lui, mă piş pe gagicile lui care sunt nişte slute de pe DN4. Mă piş pe movul lui, şi pe ochelarii lui mov, culoarea căcatului pe care îl cacă. Mă piş pe rasa lui tacsu şi pe surorile lui. E un prezervativ spart. Ce mă? Se crede mai cool dacă face semnul păcii când îl pozează paparaţii? Dar aia e muzică? Bagă şi el nişte strofe făcute la beţie şi mai mixează şi câte un pârţ în care îşi cântă copilăria aia în care s-a născut el în căruţe şi mă-sa îl spăla pe cap cu bălegar.
Da, şi ascult rock satanist, decât JâBâ. Tu compari rock-ul cu bălega pe care îl cântă ăla?

| iLovePizza51 a răspuns:

Ce is gay sa-mi placa de el?

Întrebări similare