Daca-ti place e foarte bine.
De ce te-ar interesa pe tine de ce nu le place unora rockul. Cum vad eu lucrurile, e mai bine ca nu toata lumea asculta rock, ii da rockului un aer asa mai elitilist si ii face pe ascultatorii de rock mai speciali
Nici nu am de gând să te fac poser, nu folosesc termenul ăsta.
Uite aici ceva muzică bună:
https://www.youtube.com/watch?v=ebB6uJ3jRLw
Bre,tu măcar asculți rock? Pun pariu că ai auzit că e pentru sataniști, nu că ai aflat asta singur, fă-ne o favoare și bagă-ți o piatră în gură!
PS:Tu zici că e pentru sataniști în timp ce te numești Dracu? Nu îți pot spune decât să te duci la el!
Uite niște scuze, dar nu mai fă glume de astea, mă irită!
Vai! O svastica! Sariti!
"uita-te la avatarul meu" Chiar te face sa te simti special, nu? De unde ai luat-o? Avatare.ro?
Nu,inainte aveam alt avatar, un portret al Maresalului, mai exact, oricum, care-i treaba ta? vezi-ti de mucii tai.
Mie unul, imi place rock-ul/metal-ul. Uite aici ceva epic:
http://www.youtube.com/watch?v=dTaD9cd8hvw
:O
Cât de tare e trupa asta! Mai ştii altele la fel?
Ar mai fi Black Sabbath, Judas Priest, Manowar, Grim Reaper, Deep Purple, Anthrax, Aerosmith, Motorhead, Metallica, etc.
Ahh, sarcasm cumva?
Neaah, eu chiar nu știam trupele astea.
Mișto, îmi plac toate, mai ales metalica.
Bine ca nu ai scris cu doi de ''l'', ti-ar fi sarit toti ''rockerii'' in cap. :))
Hai sa ascultam o manea, frate.
http://www.youtube.com/watch?v=Z2wzpfPFBlw
Bravo,îmi pare foarte rău să te corectez dar Metallica se scrie cu doi,, l,,.
Aşa mă deşteptule, strică tu tot.
No sh*t Sherlock.
Trebuia să laşi ironia să plutească in aer.
Să plutească, nu să pută.
Să strici e amuzant, să continui e.......ciudat.
Spune şi tu ceva ce are sens. Te doare capul, probabil.
Da,am mâncat cam multă ciocolată, acum văd delfini.
E şi Flipper pe acolo?
Iti dai seama ce ''rockeriţă adevărată'' esti daca scrii Metalica in loc de METALLICA.
Eşti praf.
N-ai auzit mă de ironie? Nu puteam fi chiar aşa de arogantă încât să mă laud pe faţă şi din pură nesimţire că-s rockeriţă adevărată...Mai şi faci pe deşteptul acum, după ce m-a mai crezut un ameţit, înaintea ta.
Si totusi nu prea sti cum se scrie
Copii bolânzi...
Am scris aşa la mişto, mă.
Mettalica se scrie cu 2 de T nu de L, pokemonule. lol
Stimaţi utilizatori.
Acum mult, mult, mult timp, inainte ca străbunicile voastre să facă primii paşi, oamenii foloseau, in dialogurile de zi cu zi, o armă magică, numită ironie.
Cu o lamă subţire, tăioasă, ironia era folosită pentru a face adversarul să sângereze. Din păcate, unii oameni care urmăreau lupta ( cum eşti tu) nu vedeau sângele şi credeau că cel care mânuia sabia nu făcea nimic de fapt.
Acum, do I have to explain myself? Sau te-ai prins şi singur?
Da...El este "pokemonul"(sarcasm).
De ce trebuie să menționezi când e sarcasm? Vrei să le dai mai multe indicii proștilor care nu știu să-l recunoască?
De fapt, pentru asta e folosit sarcasmul. Ca idioții să creadă altceva.
Nu ma "prinde".
Nu ma afecteaza in nici un fel daca ascult rock, nu simt nimic deosebit.
In general eu ascult ceva in momentul in care simt, ca ma "prinde" acea melodie sau acel gen de muzica.
In general (mai ascult si altceva, dar in proportie de 90%) ascult Hip Hop.
Fiecare asculta ce simte!
Da-i dracu' de cocalari.Eu ascult rock si metal si nu ma intereseaza de ce spun altii.
Mie mi se pare ok rockul. Metalul nu imi place. De ce? Sincer nu stiu dar nu imi place. De exemplu unui om poate ii place ciocolata poate altui om nu ii place. Asa e si cu muzica. Gusturile nu se discuta. Eu ascult rap, dubstep, rock, si mai rar unele melodii de la radio.Fiecare om e liber sa asculte ce vrea... Singurul gen muzical care nu-l suport sunt manelele.
P.S. Sa nu va aud cu chestii gen"in rock se urla" sau "rockerii sunt satanisti", iar cine crede asta il rog sa-mi dea un exemplu fara sa se uite pe internet sau mai stiu eu unde.
Mie nu imi place rockul. Pur si simplu nu vad ''epicitatea'' lui. In plus tote piesele sunt triste (toate piesele pe care le stiu eu, ai spus sa nu ne documentam de pe internet...). Nu am nimic cu acest gen de muzica sau cu oamenii care il asculta, dar se pare ca majoritatea ascultatorilor au o problema cu noi, ''restul lumii''. De ce? Si asta e o intrebare...
Ştii, există trupe gen Korpiklaani, Alestorm sau Finntroll ( cu unele piese ) care nu pot fi considerate triste.
http://youtu.be/uFZoSKDzCPE
Despre ce problemă cu restul lumii vorbeşti?