cami
| cami a întrebat:

De ce o melodie prinde atunci pe moment, este in topuri, iar dupa..10 ani ni se pare penibila? uite de ex melodia asta... http://www.trilulilu.ro/ahmazel/037929da4d8e14

8 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Intre timp crestem, sau imbatranim si avem alta gandire si gusturi - ca si baietii - atunci ne plac toti si in special frezatii, musculosii sau ma rog ce alte gusturi mai exista, iar dupa 30 de ani incep pretentiile; nu-l duce capul, nu are bani, mai este si burtos, neah, nu-i bun...

daniela
| daniela a răspuns:

Gusturile se schimba (vezi Andrelele) ca si moda nu? Dar ceea ce este arta ramane (vezi The Beatles, Queen sau de ce nu Michael Jacasaon)

| JustMeFlory a răspuns:

Ni se schimba gusturile. Apar altele mult mai frumoase care ne atrag atentia!happyDe ex acum nu as mai asculta Andrelaughingdesi atunci erau in top!

| jane_5414 a răspuns:

Deoarece gusturile oamenilor se mai schimba, iar acum apar melodii noi, de alte genuri si care sunt,, mai frumoase.

| JackieSue a răspuns:

pentru ca se schimba lumea ...adica evoluam cu totii, odata cu tehnologia si cu muzica...si preluam din ce in ce mai multe stiluri de la alte tari cu muzica mai "super"

chiar nu-mi vine sa cred ca melodia asta a fost in topuristraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca te obisnuiesti cu ea si dupa ascultari si ascultari, aparitii noi si aparitii noi nu ti se mai pare asa grozava chiar ti se pare,, veche si uzata''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt melodii comerciale.melodiile cu adevarat ''bune'', vor dainui vesnic.cine nu asculta si acum cu acceasi placere melodia Imagine-Jonh Lennon? si ca ea, multe altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din contra, nu dau doi lei pe melodiile de azi fata de cele de acum 10 ani care mi-au placut. Si mai ales daca nu le-am ascultat de 10 ani deloc poate pentru ca nu am mai avut timp sau am "uitat" de ele. Am spus "uitat" pentru ca acum le caut. oricum, ce s-a putut numi muzica a fost pana in anul 2000 inclusiv doar.