Eu chiar ascult Evanescence, şi niciodată nu am ştiu că e rock
Rock fm nu mai e?
Poate pentru ca lumea nu digera asa ceva, la noi in tara cel putin.
Eu momentan lucrez in "englezia" si pot spune ca majoritatea post urilor de radio difuzeaza diferite tipuri de muzica, nu doar pop n shitz.
Este un post gen Kiss fm (nu stiu exact cum se numeste), la care pot spune ca am auzit melodii de la rhcp, Led Zeppelin, Aerosmith, Guns n roses si lista poate continua. Pana si hip hop ul ala oldie.e imposibil sa nu aud Fugees si OutKast.
Mna..In rest, mi se pare extrem de ciudat sa aud Welcome to the jungle iar apoi Despacito
Acum mna, fiecare cu preferintele lui muzicale, dar in tara noastra maneaua predomina clar.
Ascult si eu rock dar nu poti sa zici ca e cel mai bun si complex gen de muzica doar pentru ca iti place tie, nu exista cel mai bun gen muzical fiecare gen are ceva ce nu are celalalt.
Exista RockFM. La posturile gen RadioZU, KissFM, etc. se da muzica de moment, comerciala.
Cel mai bun gen muzical nu exista, pentru ca aici vine vorba de gusturi.
De ce ar fi Rock-ul cel mai complex gen muzical?
.Guess what? I found a site that's giving Minecraft codes away for free! http://freeminecraft.cc
Uite asa, ca unora le place jazzul. Si sa nu uitam ca ce e de larg consum e de obicei de tot rahatul - se aplica si la haine, si la mincare, si la muzica. P.S. Ascult metal cit cuprinde, inclusiv sub-genuri extreme. Crede-ma ca prefer sa stiu ca sintem cateva zeci de mii care gustam cu adevarat muzica asta decat sa vad cocalari la tot pasul cu Slayer pe speaker la telefon...
@Kiwibibilă: Daca tu nu intelegi ceva, nu inseamna ca acel ceva e zgomot. Cind ai urechea tunata pe bumtzi-bumtzi, normal ca si chestii soft gen AC/DC sa ti se para "zgomot".
E citamai balada foarte mainstream. Kiwi probabil ca s-ar oripila la chestii mai cu oo gen Slayer sau Hypocrisy (una dintre piesele mele favorite de la ei, extrem de misto instrumental si vocal/versuri, desigur ca doar galagie pentru cei carora Metallica li se par violenti - https://www.youtube.com/watch?v=BxEim1Li6ZY)
Evanescence gothic metal... daca taceai, filozof ramineai.
Pentru ca Pink Floyd. Sau Dream Theater. Sau Arjen Anthony Lucassen.
Https://www.youtube.com/watch?v=ak6j_tAY5EI&feature=share
Se face rock bun si in 2017.
Rock nu inseamna growl-uri/scream-uri.lol
Doar se bazeaza pe voce si chitara, daca e one-man project sau voce, chitara/chitare, baterie (tobe) si eventual clape si/sau corzi, etc. (pian, harpa/lira, theremin, glockenspiel, etc.).
Rock-ul nu e in general muzica buna pentru radio si party.
Sunt insa bune cand te joci sau vrei sa te relaxezi. De la un fan heavy metal.
Rock-ul este un gen foarte fain si care transmite anumite sentimente, in ciuda ritmului sau alert si a sunetului mai galagios. Nu doar el lipseste din playlist-urile radio-urilor, a posturilor de muzica, etc. Nu prea am auzit eu muzica electronica, rap de calitate sau orice alt gen, cu exceptia nelipsitului comercial >.
Apreciez versurile, intr-o oarecare masura.
Dar de ce ar fi muzica rock cea mai complexa din punct de vedere muzical? Sunt atatea genuri de muzica.
Rocker-ul tipic. Daca iti place tie gata, e cel mai complex.Si uite ca mie nu imi plac trupele enumerate de tine mai sus.Ascult rock din cand in cand, insa nu pot spune ca e cel mai complex gen.Si probabil ca nu este dat la TV pentru ca lumea prefera altceva.Personal nici ce se da la TV nu imi place foarte tare, prefer alte lucuri, insa daca asta e ceea ce vor oamenii sa auda, asta dau.
Mai sunt si oameni care nu asculta rock, chiar o gramada,, pur si simplu gusturile nu se discuta niciodata.
Aici esti exagerat de subiectiv, cu 'cel mai bun gen muzical',, daca era cel mai bun gen muzical il asculta toata planeta... e intr-adevar un gen care e mai complex si are diferite mesaje de transmis, dar de la 'complex' pana la cel mai complex si pana la cel mai bun muzical e aceeasi diferenta dintre cer si pamant!