Pai...rock-lor nu le plac manelele, si nici comportamentul(poate si vestimentatia)celor care le asculta.Si probabil ca si manelistii cred la fel despre rock-eri.
Pentru că rock-ul şi maneaua sunt două culturi total diferite, şi presupun moduri de viaţă şi concepte diferite.
Putem discuta pe tema asta saptamani la rand.
Conceptii diferite, aspect diferit, preocupari diferite etc.
Generalizezi.Am amici care asculta manele, ma inteleg cu ei si in niciun caz nu ne batem si injuram ca niste chiorii.Ne respectam gusturile si nu ne apucam acum unul in preajma celuilalt sa punem muzica la maxim, pe principiul 'Nici ca mine, dar nici ca tine', ci ajungem la o situatie de compromis daca e chiar musai sa ascultam muzica atunci.
Pai e ca si cum te-ai asteptat ca pacea si razboiul sa se inteleaga e imposibil sunt 2 genuri foarte diferite
Pentru ca rockerilor nu le convin lanturile de [h]aur, si manelistilor nu le convin chitarele electrice [oke, exagerez, nu'mi dati cu ceva in cap]
Pentru ca pur si simplu nu se inteleg.
Eu, fiind de partea rock'ului, normal ca ii sustin pe rockeri
Cateva din sutele de diferente ar fi : caracter, vestimentatie, personalitate, limbaj, inteligenta (mai ales asta ), si multe altele
Rock On \m/