Ai dreptate, uite ca mai sunt si fete care nu sunt obsedate de Hannah Montana.De exemplu eu
Nu-mi place de ea...
adica eu nu sunt genu care sa-mi curga balele dupa o vedeta
mai bine ma admir pe mine
mi se par pitipoance care fac asta
Pai si eu sunt fata si nu imi place deloc de hannah montana si nu le inteleg pe cele care au caiete, creioane, ghiozdane si tot felul de chestii cu ea si de ce le place atat de mult.
Eu personal nu am nimic cu ea.Nici mie nu imi place, dar nu o cunosc personal ca sa spun ce fel de om e. Copii sunt foarte usor influentabili si vad in ea un model.Cand vor mai creste putin nu vor mai fi obsedati de ea Pe la 9 ani si eu eram obsedata de witch iar acum mi se pare o tampenie
Cine sunt obsedate de fetiţa aia? Copilele de 9-10-11ani.(inclusiv sora mea). E vorbe de spiritul de... turmă . Daca ei îi place si mie trebuie să'mi placa. Aşa eram şi noi, îmi amintesc perfect colecţia de şerveţele care tot aşa a început de la o fată şi apoi toate ne'am luat dupa ea. Aşa sunt copii
Nici eu nu sunt obsedat de Hannah Montana(ar fi culmea), dar imi place serialul.
Pentru ca vor sa tina pasul cu ceilalti. Copii mici vor sa atraga atentia, sa fie in centrul atentiei. Si cum in ziua de astazi atitudinea rebela dusa pana la cocalareala, atrage, asta este rezultatul.
Sunt mult prea obsedate, cunosc o tipa care e indragostita de Justin Bieber, alt mormoloc aparut peste noapte si care trezeste tot felul de vise erotice pustoaicelor de 12 ani
Imi vine sa vomit cand aut de serialul ala. Si mai mult de miley cyrus... ea este, cum se spune o,, FameWhore,, mai ales cu videoclipul de la Can`t be tammed sau cum se scrie
Fii pe faza!
nu trebuie sa vorbim asa despre ea
fata a ajuns departe
are fani - are bani
bravo ei ca e o fata descurcareata
lasati-o in pace daca nu va pasa de ea. nu ar trebuie sa vorbiti urat despre ea daca nici macar nu o cunoasteti bine
macar, tace-ti din gura!
Scrie miley cyrus party in the U. S. A. si cred ca dupa ce o sa auzi melodiile ei o sa te convingi:d
Idioato hannah e super de asta e toata lumea obsedata si eu iar tu esti idioata!