| FucktheSystem a întrebat:

De ce toată lumea aleargă după muzică nouă?
Și adresez întrebarea în special celor care pun întrebări în care cer muzică nouă.

Răspuns Câştigător
| 0Nyteshade a răspuns:

Nu stiu daca urmaresti X-Factor sau nu,dar eu am prins partea cand Emil Vranceanu a interpretat o melodie de la Deep Purple si reactia lui Morar a fost una jalnica,l-a intrebat daca a auzit de unele din cele mai moderne trupe.
Nu-i inteleg pe oamenii de genul,daca eu in locul a trei minute de efecte speciale si aceleasi trei versuri care se repeta din nou si din nou,prefer o melodie care cu adevarat exprima ceva...ei de ce se ambaleaza ca nu am instinctul ala de turma ca sa fac si sa ascult exact ceea ce vor ei?
Mai mult, daca nu e ca ei, esti bombardat de "complimente" gen "nestiutor","incult","demodat" etc.
Asta e lumea in care traim.

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Aceeași intrebare îmi pun și eu ori de câte ori intru la această categorie. Este goană după nou, nu și după bun. Trist...

| Dumnezău a răspuns:

Pai,instinctul de turma e definitoriu aici, ca daca te tii de ei si incerci sa-i convertesti cu insistenta, in 6 luni trec de la house si Selena Gomez la Clapton si Nightwish...Dar ce e trist e ca efectul asta de turma vine la pachet si cu respingerea in caz ca nu esti c00l si dă gashcă si nu asculti aceleasi zdranganeli house si pop de rahat la nesfarsit.
Cum spunea si raspunsul funditat,acum daca asculti rock esti catalogat ca satanist,daca asculti Parazitii esti catalogat ca taran,ca injura,daca asculti Sting sau Lynyrd Skynyrd esti considerat demodat,mos sau mai stiu eu ce.
Si in plus, astia de varsta noastra sunt superficiali ca dracu, nici nu pot sa argumenteze in mai mult de 3-4 randuri de ce le place muzica/artistul respectiv.Eu cred ca alearga dupa muzica de asta facuta pe banda ca sa aiba ce asculta si sa fie considerati cul de cercopitecii ce ii inconjoara.Se asculta ce e nou,pentru ca deh, e secolul vitezei si alea-alea, trebuie sa fii in pas cu moda.La dracu! Si nu mai exista personalitate, liberul arbitru in muzica din ziua de azi.Aceleasi ritmuri iti sunt bagate pe gat la infinit.Eu refuz! I'm a free bird, baby!

http://www.youtube.com/watch?v=np0solnL1XY

| NoChanceForUs a răspuns (pentru Dumnezău):

*Really awesome guitar solo*

| itscloudyoutside a răspuns:

Pentru ca doar atat ii duce mintea. Habar nu au sa aprecieze muzica pentru caliltatea ei si au impresia ca doar ce e nou e bun, si ca melodiile vechi sunt "naspa" si sunt "vechituri" si "s-au plictisit" de ele. Si acum mi-am si amintit de Morar! I don't want to see Mai exact ce stie el despre muzica? E doar director (cred) la radioul cu nume de iaurt.

| xXPsychO983 a răspuns:

Habar nu am!laughing

| NoChanceForUs a răspuns:

Hai fi drăguță și dă-mi și mie niște linkuri cu muzica cea mai noo!:X:X:X
Yeah yeah, sure sure.

| Ballet a răspuns:

Buna.
Simplu. Moda. Stiu ca daca se vor duce la colegii cei "Cool" si le vor zice ca asculta Guns N' Roses [ Dau un simplu exemplu ] toti for spune: " Mama, demodata asta! Ce fraiera! Dar daca asculta Katy Perry, Selena Gomez, Lady Gaga etc o sa se integreze.
Asta este mentalitatea copiilor, tot ce este nou este bun, ce este vechi trebuie lasat in urma. Nu spun nimic despre manele ca sa nu se supere cineva, nu am nimic cu gusturile nimanui.
Cum zice si *PipalClau*, poate vor sa asculte si ceva mai nou ca sa compare noul cu vechiul. Desi sunt rare cazurile.

Succes happy

| FucktheSystem explică (pentru Ballet):

Sincer mereu când m-a întrebat cineva ce ascult și le-am răspuns nu a reacționat nimeni așa, eventual mi-au zis că nu le place, dar nu s-a luat nimeni de faptul că ascult muzică mai veche nu dabia scoasă din „fabrică".
Deci e o reacție destul de puțin probabilă...

| Ballet a răspuns (pentru FucktheSystem):

Bine, poate m-am exprimat cam exagerat, dar cu siguranta colegii mei [ Am dat exemplu personal acolo, depinde de persoana. ] asa ar gandi.
Poate sunt colegii mei putin mai imaturi si eu m-am exprimat putin gresit.

| alabalaportocalala a răspuns:

Pai crede ca sunt mai jmecheri si mai importanti daca asculta muzica care e scoasa nou dar doar ata pentru ca majoritatea care face asta nici nu le place melodiile alea (stiu persoane)

| PinguinuL a răspuns:

Prostie.
Muzica noua nu inseamna neaparat muzica buna, in general in ziua de azi sunt numai bullshit-uri...

| PipalClau a răspuns:

Sincer nu știu răspunsul la întrebarea ta.
Insa cred ca toți fug după muzica noua pentru ca unii considera ca dacă ai muzica noua ești la moda.
Iar alții fug după muzica noua pentru ca sunt curioși cum suna ultimele melodii.

Asta îți zic din ceea ce am văzut la alții pentru ca eu nu prea ascult muzica noua.