| daiana_9426 a întrebat:

De ce toti spun ca rockerii sunt oameni foarte dezordonati si fitosi?straight face

Răspuns Câştigător
| Skeletonized a răspuns:

What what what? Cine spune asta? confused
Aberatii rolling eyes
Si eu ascult muzica rock (printre altele) happy si chiar imi place day dreaming :Xhee hee si intotdeauna am preferat compania unui rocker decat pe cea a unui manelist thinking
Cred ca nu depinde de muzica pe care o asculti ca sa fii dezordonat laughing ci pur si simplu asa esti whistling, cat despre fite... depinde de personalitatea fiecarei persoane happy Nu poti cataloga oamenii doar dupa muzica pe care o asculta happy fiecare are o personalitate speciala indiferent de cat de dezordonat este laughing
@godyx explica-mi si mie de ce sunt rockerii slinosi? pentru ca asculta rock? laughing pentru ca au un stil diferit? straight face ai cunoscut vreodata un rocker dincolo de aparente?
Oamenii care discrimineaza alte persoane doar din cauza stilului sau genului muzical pe care il prefera vor doar putina atenite rolling eyes sau sunt imaturi thinking sau nu pot accepta faptul ca exista si oamnei "altfel" sigh

10 răspunsuri:
| mika a răspuns:

Eu sunt rockeritza si nu sunt fitoasatongue dezordonata. poate mai sunt si eu ca nu's perfecta la 19 ani si respect gusturile fiecaruia indiferent de ce asculta, nu ma impiedica asta sa critic sau sa arat cu degetu ca ala/aia e asa ca nu asculta acelasi gen de muzica ca si mine! [-x

| mika a răspuns:

De ce spun ca sunt asa ...pai ca nu-si vad de lungul nasului sau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii roade invidia.

| wanda a răspuns:

Pai nu spun...doar ca sunt murdaribig grin

dar eu nu spunbig grinchiar daca nu ascult rock

nu trebuie sa ii marginalizam sau criticam pe altii pentru ce fel de muzica asculta

se spune ca sunt murdari pentru ca era o moda mai demult...cu rockerii

| BlackRainbow a răspuns:

Vor sa para interesanti.Nu le place stilul si incearca sa convinga 'adeptii' sa renunte intr-un fel la nebunia lor happy!

Nu! in nici un caz rockerii Nu sunt dezordonati sau fitosi... Poti fi manelist dar un manelist dezordaonat si fitos si ce rezulta ca Rockeri sunt asemanati cu manelistii... Nici vorba no talking!
Eu ascult rock de ceva timp e genul in care ma regasesc si nu consider ca trebuie sa iau in seama ce abereaza unii oh go on

| GdX a răspuns:

Roacherii sunt slinosi, cine a zis de fitosi si dezordonati?

| Cineva! a răspuns:

Pentru nu exista educatie si intelegere.
Uneori ma intreb oare ce gandesc oamenii care`i critica. Ce le pasa lor? Asculta ei rock?

Rockerii sunt oamnei"normali" doar ca asculta un gen de muzica mai diferi si se imbraca de asemenea.
-->Multi spun ca sunt dozordonati, fitosi doar pentru ca aud si ei la altii cum comenteaza.
-->Pe de alta parte spun asta pentru ca majoritatea rockerilor sunt asemanati cu "emo". Si cum aproape toti au o parere oarecum proasta despre emo.au o parere proasta si despre ei.
-->Poate ca pur si simplu cunosc un rocker care chiar este fitos si dezordonat si ii judeca si pe ceilalti fara sa-i cunoasca!
. Cum am zis:Lipsa de educatie si intelegere.

| KLU a răspuns:

E mai usor sa vezi gunoiul din gradina altuia decat pe cel din gradina ta...

| kr.mdy a răspuns:

Mai bine zis rebeli, greu ii aliniezi cu ceilalti oameni.

| medex3 a răspuns:

Poate ca uni sunt.alti nu suntstraight face. Cunosc o multime de oameni si vreau sa iti spun ca sunt foarte de treaba nici de cum fitiosi. Dar la dezordine vai de capul lor si al meulaughinghee hee
Poate ca nu ai cunosc rockerii clasici sau cei cu minte.Ai gasit oarecum acei oameni care se asucnd in spatele unei masti

Întrebări similare